Publicitat
Societat · 9 de Desembre de 2019. 18:27h.

Quinzè atac a la seu de Ciutadans a l'Hospitalet

Pinten estelades amb la frase "trifachito de merda"

Quinzè atac a la seu de Ciutadans a l'Hospitalet

La seu de Ciutadans a L'Hospitalet de Llobregat ha aparegut aquest dilluns amb estelades pintades a la façana i una frase on es podia llegir "trifachito de merda".

El portaveu de Cs a L'Hospitalet, Miguel García, ha denunciat que aquest és el quinzè atac que té lloc contra el local de la formació taronja a la localitat i ha aprofitat per "condemnar les amenaces, les coaccions i la violència en totes les seves formes". "No retrocedirem ni un pas en la defensa de la democràcia, la convivència i la unió a Catalunya" ha assegurat.

cs-hospi-2-696x385.jpg

García ha lamentat que el d'avui és "el quinzè atac perpetrat contra la seu de C's a l'Hospitalet que s'ha convertit en la seu més atacada de la formació taronja a tot Espanya". El portaveu de la formació taronja a l'Hospitalet ha explicat que presentaran denúncia pels fets davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra de l'Hospitalet.

En una piulada, el dirigent de Ciutadans a l'Hospitalet ha escrit que "mentre el Sr. Iceta primer secretari de PSC es dedica a buscar nacions dins d'Espanya per demolir com a nació, els seus socis separatistes secessionistes, avui perpetren el 15è atac a la seu de C's a l'Hospitalet. Nosaltres des de C's seguirem defensant Espanya, Sr. Iceta".

39410-piulada.jpg

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Ribes, Hospitalet, Tabàrnia, 10/12/2019 - 18:12

Tri-fachito está mal escrito: debería escribirse trifachito. ¡Cuándo daño ha hecho la inmersión lingüística!

#7 L'Hospi és una ciutat de bona gent, L'H, 10/12/2019 - 10:17

Aquesta gent que ataca Ciutadans no sé qui són. Però si que sé què són: covards. Per allà hi ha alguns cederros amb molta mala baba, arranets, que van de nit a fer malifetes, perquè de dia no s'atreveixen, els hospitalencs els aturarien. No obstant això, potser alguna càmara els ha pogut gravar. Tan de bo.

#6 Cthulhu, Petropavlovsk-Kamchatsky, 10/12/2019 - 01:10

Imposible que esto haya sido obra de los indepes. Está escrito en castellano, y los indepes por culpa de la inmersión lingüística no saben hablarlo y mucho menos escribirlo. Está en castellano, no? pues ya está, la cuestión es quejarse...

?? ????????

#6.1 K3nny, Bcn, 10/12/2019 - 09:01

Entonces por qué escribes en castellano, indepre ? Vaya empobrecimiento cultural el tuyo.

#6.2 No t'enteres , Bcn, 10/12/2019 - 13:45

Home, per escriure "mierda" i poca cosa més no cal ser premio Cervantes.

#5 atl,lota, PINEDA, 10/12/2019 - 00:26

Aquesta gent que fa aixó, ni son demócrates, ni tenen vergonya. Gent de pau !!!! Voleu destroçar Catalunya, ja està fet. Peró ESPAÑA NO SE ROMPE guapos, VISCA ESPAÑA, VISCA CATALUNYA, VISCA EL REI I VISCA LA GUARDIA CIVIL. Els pijos i pintors de pacotilla que es fotin Ja es girarà la truita ja..... Ja s'ho trobaran un día o altre,

#4 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 10/12/2019 - 00:14

Sectarios, fanáticos y analfabetos... este es el lamentable resultado de la inmersión lingüística.
En castellano los signos de admiración son obligatorios tanto al comienzo como al final de la frase... ¡So burros!