Publicitat
Societat · 22 d'Abril de 2009. 09:12h.

Radars ben amagats

Prevenció d'accidents o voluntat recaptatòria?

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit van camuflar dies enrere un radar a la C-17 en direcció a Barcelona, amb l'objectiu d'enxampar aquells conductors que infringeixin el límit de velocitat. Però el radar estava situat, como mostra la foto, darrera d'unes tanques a l'alçada de la localitat del Figaró (Vallés Oriental). Juntament amb el radar hi havia aparcat un vehicle que va fer marxa enrera al costat de les tanques.

El Servei Català de Trànsit sempre ha insistit que la proliferació de radars pretenia la reducció del nombre d'accidents a Catalunya.En aquest sentit, el director de l'organisme, Josep Pérez Moya, ja va mostrar la seva satisfacció el passat gener en declaracions a Catalunya Ràdio per la reducció tant d'accidents com de víctimes mortals gràcies als radars, després d'analitzar les dades del 2008. Les dades del Servei Català de Trànsit posen de manifest que ha disminuït el nombre de persones mortes en accidents de circulació en els enclavaments on s'han instal·lats radars.

Tot i això, Pérez Moya va recordar que encara calia treballar per continuar retallant el balanç final, que va ser de 287 morts el 2008. El director del Servei Català de Trànsit es va felicitar per la reducció d'accidents i va destacar que "la gent té un comportament més cívic i respectuós amb les normes". També va dir que es treballaria per disminuir la taxa d’alcohol entre els conductors perquè “dissortadament encara hi ha massa alcohol a la carretera”.

Imatge del radar

El cotxe, amagat

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 Fart d'Alonsos, Schumachers. Sennas, Prosts, Fittipaldis i Fangios, Barcelona, 28/04/2009 - 14:20

Solé de Manresa: completament d'acord. Faig sovint la C-17 de Barcelona a Vic i n'estic fins els collons d'"Alonsos" que passen a 140/150. Si hi ha una limitació s'ha d'acomplir, agradi o no. Si et retraten, calla i paga

#30 Niu, Terrassa, 28/04/2009 - 12:59

Si hi ha infracció hi ha d'haver aturada del vehicle... si no no serveix més que per anar fent caixa!

#29 L'OS DEL PIRINEU, EL CEL, 28/04/2009 - 10:49

JPC es veu que no has conduit mai per els paissos nordics. Hi ha mès radars que arbres i amb el perill de veurat en un coche patrulla amb grillet si passes 20 kmh de la velocitat máxima. Sirespectessim el codi, no hi hauria sancions. Som uns masells.

#28 Xeic, Amposta, 28/04/2009 - 10:19

Quins nassos, quin afany recaptatori, necessiten diners pels familiars i coneguts que varen colocar de funcionaris

#27 FINSELCOLLONS, MIERDALONA (antes Barcelona), 27/04/2009 - 21:20

PROU PROU PROU, mirar la página web de Plataforma de las clases medias, que aunque son de Madriz también está hasta los cojones de esta SECTA POLITICA PARASITARIA. VOTA EN BLANCOI !!!!!