Publicitat
Societat · 1 de Juny de 2021. 09:30h.

Rahola equipara la CUP al "feixisme de dretes"

Per les pintades d'Arran a la seva segona residència a Cadaqués

Rahola equipara la CUP al "feixisme de dretes"

La periodista Pilar Rahola ha equiparat Arran al "feixisme de dretes" després que la formació vinculada a la CUP fes pintades a la seva segona residència a Cadaqués. Rahola, en un tuit, ha assegurat que "feixisme de dretes i feixisme d'esquerres, cares de la mateixa moneda: odien la dissidència, imposen el pensament únic, fabriquen llistes negres, maten al missatger i fonamenten la seva ideologia en una ignorància supina i una estultícia patètica". "Ambdós, enemics de la llibertat", ha conclòs.

L'escriptora, en canvi, no va fer cap manifestació sobre les pintades durant la seva intervenció en la tertúlia d'ahir dilluns al programa El món a RAC1 -ni Jordi Basté ni Antonio Baños tampoc no li van preguntar- i tampoc no va dir res durant la seva aparició setmanal al programa Tot es mou de TV3, on va fer una intervenció de més de deu minuts.

Pilar Rahola, en canvi, ha compartit algunes mostres de suport que ha rebut a Twitter com la del cap de premsa de Junts per Catalunya, el periodista Pere Martí, o la de la periodista Beatriz Talegón, entre d'altres. El primer diu que és "un símptoma greu de totalitarisme" mentre que Talegón qualifica l'acció de "repugnant".

Publicitat
Publicitat

67 Comentaris

Publicitat
#59 Juli Loras, Tortosa, 03/06/2021 - 14:43

Senyora Rahola, que no té cap espill a casa?

#58 BJMR, Bilbao, 02/06/2021 - 12:41

Lo más gracioso es cuando despotrica del pensamiento único, la que es una de su mayor exponente.

#56 vaya, bbcn, 02/06/2021 - 12:23

Ostres, per fi se n'adonen ! Tor per la Independència. Sí, sí, ... però CIU i Junts són de dretes. Esquerra Republicana ... també és de dretes, però acceptem "tauró" com a animal de companyia, i diem que són d'esquerres, va .... I la CUP és d'extrema esquerra. Bé, per simplificar: la majoria són de dretes. La canalla que tenen és

#55 Alfonso, Cabrera de Mar, 02/06/2021 - 12:03

Y pensar que una vez viaje en el mismo vagón del ave con esta impresentable. Mejor me callo lo que en aquellos momentos hubiera hecho.

#54 Aclaración, Barcelona, 02/06/2021 - 11:06

Para estos chupópteros del sistema como esta tipa todo lo que no representan ellos es fascismo y quizás ellos sean los más fascistas, porque además de eso son excluyentes, sectarios y fanáticos.