Publicitat
Societat · 6 d'Abril de 2010. 08:50h.

Rahola lamenta la "ignorància" de Carod

"Només tres amics, en quatre dies, havien vist deu burques"

Rahola lamenta la "ignorància" de Carod

Un burca, a Vic

La periodista Pilar Rahola ha replicat en un article d'opinió a La Vanguardia les declaracions del vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, que en una entrevista a RAC 1 va assegurar que "a Catalunya no hi ha burques". "Li vaig demanar a uns amics que viuen a 'zones sensibles', que em fessin un treball de camp, per ajudar a superar la miopia que el nostre vicepresident, rodamón Carod, sembla patir. En aquests dies d'alegria festiva, quants burques veurien per carrer? ", assenyala la periodista.

En aquest sentit assegura que "només tres amics, en quatre dies, havien vist deu burques. ¡Deu burques!, I això que les dones tancades en aquesta malvada presó tèxtil pràcticament no surten al carrer, la qual cosa obliga a sospitar que, si en lloc de tres haguessin estat 300, si en lloc de quatre dies, una setmana, si en lloc d'una investigació de Mortadelo i Rahola, hauria estat un estudi universitari de camp ..., què hauria passat?".

Rahola recorda que "els burques bateguen en els forats on nia l'extremisme fanàtic, i es nodreixen dels avantatges de la democràcia, per no ser discutits. Atrapades, doncs, entre les dictadures medievals que imposen la segregació de la dona i les democràcies occidentals que miren cap a un altre costat, milers de dones estan abandonades. Dir que no hi ha burques a Catalunya no només és demostrar ignorància, és demostrar indiferència ".

"És a dir, insolidaritat. Encara que el cas Carod és comprensible. A la fi, l'home viatja tant als casals del segle XIX que no té temps de visitar la Catalunya del XXI. I així va Catalunya, complicant la seva realitat mentre els herois de la resistència viuen al paradís de la mítica. Feliç viatge, el seu, que no va enlloc ", conclou.

Publicitat
Publicitat

73 Comentaris

Publicitat
#73 Antoni, Barcelona, 08/04/2010 - 09:28

Molt bé ahir defensant el Garzon a Onda Cero. Es impresentable el que està passant. L´extrema dreta portant als tribunals a l´únic jutge que ha tingut la valentia d´intentar jutjar el franquisme! Quin fàstic!

#72 Jacint, Girona, 08/04/2010 - 07:14

Hola. A Salt hi ha burques. Anem sumant...

#71 Marcel, Girona, 07/04/2010 - 20:24

Pilareta, t´estimo.

#70 jacinto, Sabadell, 07/04/2010 - 20:12

pilar, solo escribo para felicitarte por tu valentia. Pocos la tienen. Y pocos tienen tu lucidez. En otras cosas diferimos, aunque te respeto, pero en estos temas era la tía más lucida de Cataluña. Mis respetos.

#69 Bacus, Tarragona, 07/04/2010 - 18:54

Ho veus Rahola ? estan supernerviosets perquè tens raó, aquest es el païs de les burques i els funcionaris.