Publicitat
Societat · 7 de Juny de 2012. 10:58h.

Rahola tracta Bertín Osborne de "mascle ibèric barat"

L'acusa de dir "barbaritats" i de "caure en la desqualificació" en una entrevista a El Punt-Avui

Rahola tracta Bertín Osborne de "mascle ibèric barat"

Captura de l'article de Pilar Rahola

La periodista i escriptora Pilar Rahola considera que l'actor Bertín Osborne té una "mentalitat de mascle ibèric barat" després que afirmés -en una entrevista a El Punt-Avui- que els antitaurins són "imbècils" o que el corredor mediterrani "no els importa gens a les Maries de les cases", entre d'altres.

Sobre aquestes paraules, Rahola manifesta que "llegint-te recordo que no és el mateix ser graciós que tenir gràcia, i la teva gràcia se’n deu haver anat de passeig, perquè la veritat és que no vas ser gens graciós. Més aviat, estimat, has fet una entrevista de pena, és clar que és possible que els imbècils no entenguem la teva profunditat".

En un article a La Vanguardia, la periodista expressa que "no saps que avui dia les marujas són més llestes i llegides i menys frívoles que molts senyoritus? A veure si resultarà que qui no té ni idea d’infraestructures econòmiques ets tu i encara creus que les dones són quatre babaues que només saben bavejar quan veuen un pota negra cantant boleros. Doncs, saps, fins i tot per cobrar a final de mes és important el corredor, però res, tu als teus vins i als teus toros".

A més, afegeix que "el més al·lucinant és que aprofites una llauna classista sobre taxistes pakistanesos per dir-nos imbècils als milions de catalans que volem prohibir la tortura d’un toro en una plaça. Certament, estic d’acord que la contradicció de mantenir els correbous és una vergonya catalana, tot i amb la diferència que tu vols permetre totes les tortures i jo les vull prohibir".

En aquest sentit, l'escriptora expressa que "no és obstacle perquè diguis barbaritats de l’estil 'el que ha organitzat aquesta pantomima és un argentí. Hauria de tornar al seu país amb Repsol i la seva presidenta'" i remarca que "vam ser més de cent mil argentins els que vam firmar la petició per prohibir-los i van ser desenes de diputats argentins els que van votar al Parlament, a part dels milions d’argentins d’aquest país que hi estan en contra, amb les estadístiques a la mà. Com pots veure, hi ha molta Mafalda i molt Manolito a Catalunya".

Rahola conclou l'article afirmant que "entenc que articular arguments saberuts a favor de la barbàrie que es perpetra en una plaça de braus és una tasca impossible, i per això necessites caure en la desqualificació, amb la vana esperança que els teus insults ens afectin. Però lamento dir-te que no és així, primer per allò que no ofèn qui vol i etcètera, i segon perquè molts milers preferim ser argentins i imbècils que torturadors d’animals. És una qüestió de prioritats. Res, estimat, per a tu la frase tanguera: 'Sobre el fino garabato de un tango nervioso y lerdo se irá borrando el recuerdo'. Petons."

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Mafalda, Tortuguitas, 23/08/2013 - 17:19

El tal bertín es un machomenos, homófobo, racista, clasista y muy boludo, que tuvo la suerte de nacer carilindo y en una familia con algo de dinero. Si no a estas alturas estarías limpiando excusados. Marmota.

#10 Juana, madrid, 19/04/2013 - 13:53

Esta periodista es una vergÜenza

#9 Pere, Oliva, 10/06/2012 - 01:45

Si no fos perquè del meu poble a Barcelona n'hi-han 430 Km. Aniria totes les nits a la porta del teatre on baveja el señorito i el seu vasall Arevalo, per vore la cara del selecte públic assistent

#8 elena, la puebla de hijar, 08/06/2012 - 00:02

yo prefiero ser imbecil que torturadora ,bravo por pilar, siempre me ha gustado mucho como habla.

#3 Trinity, BCN, 07/06/2012 - 12:28

dedicar una columna a aquest lluç et dona una idea de la talla de la col·laboradora

#3.1 Quattri, ., 07/06/2012 - 14:30

Fer comentaris com el teu em donen una idea de la talla de la teva obsessió.