Publicitat
Societat · 30 d'Abril de 2014. 20:19h.

"Rajoy o és un inconscient o és tonto"

El líder de la UGT de Catalunya critica l'actitud del Govern espanyol davant la situació de l'atur

"Rajoy o és un inconscient o és tonto"

Una imatge de Josep Maria Álvarez i Joan Carles Gallego

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha qualificat de “tonto i d’inconscient” el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, per la reacció de l’Executiu davant el resultat de la darrera Enquesta de Població Activa (EPA) sobre la situació de l’atur.

“El president del Govern espanyol deia que estava molt content de les dades de l’atur, i jo he pensat que o és un president molt inconscient o és tonto directament, o totes dues coses, perquè sinó no es pot entendre com és possible que una persona veient el que diu la EPA pugui dir que està content. Content de què? De tenir la taxa d’ocupació més alta que hagi pogut tenir mai la història d’aquest país”, ha sentenciat.

Álvarez ha pronunciat aquestes paraules durant l’ocupació de l’oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya situada al barri Gòtic de Barcelona, que han realitzat una trentena de persones en una iniciativa organitzada per la coordinadora Marxes per la Dignitat i amb la presència d’altres dirigents sindicals, com el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego.

El líder de la UGT de Catalunya ha afirmat que “la situació de l’atur és absolutament insuportable, però avui encara l’he sentida més insuportable davant la propaganda indecent que s’ha fet després de les dades de l'EPA”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#25 M...el último, Girona, 02/05/2014 - 19:17

Aquí qui no surt a dir bajanades no és ningú. Cal sortir cada dia a dir-ne alguna que sembla que cobren per fer aixó i no pas altra cosa. Surten tots, els del govern central, els del governet d'aquí, els dels sindicats, els de les assemblees (nacionals, of course), o sigui tot cristu.Ara, feina...

#24 Manuel, Barcelona, 01/05/2014 - 23:18

Estos lideres han afirmado hoy que había 75.000 personas en Barcelona. Creo, no mas de 2.000 personas, turistas incluidos.
Discurso demagogico y reiterativo hasta la saciedad con aborto y derecho a decidir. La guinda ha sido que la inmersión lingüística es otro derecho de los trabajadores. Patetico

#23 angelina d.d., Mataro, 01/05/2014 - 17:41

Les dues coses.

#22 Laughter, L'H - España, 01/05/2014 - 16:03

¿Y el señor del bigotito recortado llama tonto a Rajoy?..el mayor vividor que ha dado la humanidad ¿llama tonto a Rajoy?..el mayor trincasubvenciones de la historia ¿llama tonto a Rajoy?...el mayor jeta y embaucador de trabajadores que jamás ha existido ¿llama tonto a Rajoy?.....vivir para ver

#21 Kropotkin, Vic, 01/05/2014 - 14:39

Teneis toda la razón. El problema es que vosotros sois unos traidores a la clase trabajadora y esbirros de la oligarquia catalana que es la que os paga.