Publicitat
Societat · 8 de Març de 2016. 18:36h.

Rakòsnik critica Forcadell per "exigir" a Mas posar les urnes

"Em vaig quedar una mica sorpresa i no vaig aplaudir”

La dona de l’expresident Artur Mas, Helena Rakòsnik, ha estat entrevistada a TV3 i s’ha sincerat al valorar els darrers anys de la política catalana. Rakòsnik ha revelat que no va aplaudir Carme Forcadell el dia que l’actual presidenta del Parlament va pronunciar la famosa frase “president posi les urnes” perquè no és partidària “d’exigir les coses”. “No m’agrada la paraula exigir. Sóc partidària primer de demanar i de consensuar. Era un moment on molta gent havia de consensuar una data i l’exigència no creia que era la millor manera. Per això em vaig quedar una mica sorpresa i no vaig aplaudir”, ha afegit.

Rakòsnik també ha valorat la imputació del seu marit pel 9N i ha afirmat que “hauríem de ser molts els imputats perquè vam ser tots el que vàrem participar”. Ha aclarit que no hauria d’estar “tothom” però si “un gruix molt important de gent que va participar”.

Sobre els casos de corrupció de la família Pujol, la dona de Mas ha assegurat viure-ho amb “molta tristor”. La presentadora de l’espai, Helena Garcia Melero, li ha preguntat per les informacions periodístiques que apuntaven també al seu marit i Rakòsnik ha afirmat que es passa el dia “dient que moltes coses que diuen els diaris no és veritat”. “Ens hauríem d’oblidar del que diguin”, ha reblat.

Helena Rakòsnik també ha explicat com va viure la renúncia del seu marit. Tot i afirmar que no explicaria res “que no es pugui saber”, la dona de Mas ha assegurat que el seu marit va fer “un pas al costat de generositat” per no aturar el procés. Creu que aquesta decisió va ser un “descans” tot i que ho va trobar “injust”.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#22 modium, Moià, 09/03/2016 - 09:57

El 9N no va servir per res i ja va sent hora que s´oblidi aquest tema que fa màrtirs per un cantó i dolents per un altre. En quan a la dona del Mas, tots sabem que si no fos per l´ANC i Omnium, no solsament el Mas no hauria posat les urnes sinó que encara seriem al peix al cove.

#21 Carlos Gomez, Bcn, 09/03/2016 - 09:37

Entrevistar a la tv publica a una dona mestre de profesio que fa 30 anys va entrar a treballar com executiva de marketing a TMB no se sap ben be perque i alla segueix, deu tenir un alt valor informatiu.
Deu ser per mostrar fins on arriva el pervers us de la administracio que fa la gent que diu

#20 botifler1914, Barcelonia, 09/03/2016 - 09:26

Mire Sra. Rakosnik, lo primero que tendría que hacer es aclarar cuanto cobra de TMB, que función desempeña y cuales son sus obligaciones y lo segundo pedir perdón, pues si su marido, ha hecho lo que ha hecho y como lo ha hecho, es, porque usted lo ha empujado y jaleado.

#20.1 botifler1914, Barcelonia, 09/03/2016 - 09:28

Respecto a las críticas a Forcadell, no deja de ser una pelea de mujeres con mechas, por ver quien es el hada del procés.

#19 carmen polo, espanya, 09/03/2016 - 09:21

esta es la que le chupa el pizarrin al arturo, la carmen polo catalana

#18 MRGMRG, Hospitalet Independent, 09/03/2016 - 08:53

En el imaginari indepen, ja fan curts en quant a "celebrities" que han de tirar d'aquesta dona per explicar només que le seu home es un heroi??...el seu home es un convers.. No volia arrivar fins aquí i ells ho saben. Ara tot el moviment indepen depen dels seus adversaris politics. Ja us ho fareu.