Publicitat
Societat · 5 de Juny de 2019. 21:14h.

Ramón Cotarelo descobreix la sopa d'all

"L'esfera pública catalana té més malvolença que l'espanyola"

Ramón Cotarelo descobreix la sopa d'all

El politicòleg madrileny Ramón Cotarelo, un dels intel·lectuals de l'independentisme, ha anunciat que tanca el seu blog anomenat 'Palinuro' per la "manca de suport en l'esfera pública catalana".

El politòleg, en l'últim missatge que ha publicat al seu blog, afirma que "l'esfera pública catalana té més malvolença que l'espanyola" i assegura que és "tan corrupta a Catalunya com a Espanya". "Com no he trobat cap suport en l'esfera pública catalana sinó, al contrari, més malvolença que en l'espanyola, tanco Palinuro i que cadascú es busqui la vida" assenyala.

"L'esfera pública és tan corrupta a Catalunya com a Espanya. Dominen les fórmules i repartiments de partits, els endolls, les capelles, els amiguismes, els bàndols i les llistes negres per a aquells que, com Palinuro, no són de fiar, ja que no s'atenen a consignes partidistes. Insisteixo, en l'esquerra i en la dreta, en l'independentisme i l'unionisme" escriu en el missatge.

El politòleg també carrega contra el portaveu d'ERC al Congrés Gabriel Rufián per unes declaracions en les quals va afirmar que no era independentista. Cotarelo considera que les paraules de Rufián són una "presa de pèl a dos milions de persones passades unes eleccions on es va donar a entendre el contrari".

"La decisió estava presa dies abans que el portaveu d'ERC a Madrid, en companyia d'un ideòleg de Podem que va recolzar el 155, digués que ell no és sobiranista ni independentista i, suposo, el seu partit, tampoc. Però aquesta presa de pèl a milions de persones passades unes eleccions on es va donar a entendre el contrari, l'ha accelerat" ha escrit.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#50 Feinmann, Valencia, 20/06/2019 - 16:29

"Yo tengo mis ideales, pero si no me pagan por ellos, tengo otros"
R, Cotarelo

#49 ALLEMAN STOLBERG, TORTOSA, 06/06/2019 - 22:03

Ya verás el boye el cuevillas el magister sevillano y demás chorizos como se retiran si no hay parne y eso q Vox es nada, pero Europa y ultimátum será lo mismo se acabó el broquil

#48 ALLEMAN STOLBERG, TORTOSA, 06/06/2019 - 21:22

Ya verás el boye el cuevillas el magister sevillano y demás chorizos como se retiran si no hay parne y eso q Vox es nada, pero Europa y ultimátum será lo mismo se acabó el broquil

#47 Antonio , Granada, 06/06/2019 - 20:37

A la trinca, trinca, trinca iré,
si ellos no me lo dan,
con otros me iré.
Le viene bien al impresentable ese.

#46 Mur, Barcelona, 06/06/2019 - 18:43

De lo que siembras recoges........comprensivo de separatas de estercolero.