Publicitat
Societat · 3 de Setembre de 2013. 10:41h.

Rates al centre de Barcelona

Veïns de l'Eixample denuncien el mal estat de l'edifici de Telefónica

Veïns de l'Eixample, en declaracions a e-notícies, han volgut denunciar el mal estat de l'antiga seu de Telefònica a l'Avinguda Roma i que actualment està en desús. D'aquesta manera, una veïna va lamentar els "crits i cops" que donen les persones que s'hi apleguen, alguns d'ells indigents.

"Està ple de rates, no és normal un edifici que era tan maco estigui abandonat. Que el tirin, que l'enderroquin, que hi facin pisos… però no que vinguin indigents, que ho fan tot aquí, es vesteixen, es despullen… és fastigós, fastigós", ha argumentat.

Un altre veí també ha lamentat que "està molt deteriorat, i cada vegada ens trobem amb problemes". "Rates se'n veuen sovint", ha assegurat, a més de denunciar "gent que n'entra i en surt amb carros". Aquest veí va reconèixer que "té por". "He vist sortir-ne gent emmanillada", ha assegurat, a més de lamentar que "quan la policia arriba ja ha passat tot". 

Imatge de l'edifici
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 paI, Barcelona, 04/09/2013 - 13:11

Rates i escarabats es passegen també per parkings privats que amunteguen les deixalles que els usuaris no baixen a llençar als contenidors de l'Ajuntament. I l'Associació de veïns no s'hi fica, per què callen en aquests casos? Preguntin a les emporeses de netaja.

#9 Jessb, Barcelona, 03/09/2013 - 22:38

Fa uns anys vaig treballar un temps allà i l´edifici per dintre hi era bastant deteriorat i la seva decoració molt passada de moda o sigui que ara abandonat no és res de estrany

#8 Juan, Terrassa, 03/09/2013 - 17:24

Vaya novedad" Mas "nueva
Que hay ratas en Barcelona lo sabemos todos

#7 Kropotkin-Harto de paletos catalanistas y del PSC, Vic, 03/09/2013 - 17:08

Con la independencia, todas las ratas se convertiran en bogavantes y angulas. Y seran todas gratis. Y no se acabaran nunca. No se porque tenemos que esperar tanto para ser independientes. Además, en La Caixa daran el 20% de interés mensual.

#6 joan cagoemtot, barcelona, 03/09/2013 - 14:38

algú ha pensat que no siguin rates possades per l'oposició. Edifici de Telefónica= España. Ja se sap els seu interés: enfonsar BCN i Catalunya. Qui coincideixen politicament: PP i PSOE?