Publicitat
Societat · 29 de Febrer de 2012. 15:14h.

'Ràtzia' al passeig de Gràcia

Pedrades i pintura contra edificis emblemàtics

Un grup de manifestants, alguns d'ells amb la cara tapada, s'ha separat del gruix de la manifestació que s'ha convocat contra les retallades en Educació i s'ha concentrat davant l'edifici de la Borsa de Barcelona, protegit amb tanques de seguretat i custodiat pels Mossos d'Esquadra. Abans d'arribar-hi, han llençat ous contra la seu del Banco Santander que hi ha al principi de Passeig de Gràcia i també han fet pintades al llarg del recorregut.

Allà hi han fet un llançament d'ous, globus amb pintura i també han llançat pedres que han arrencat del terra de passeig de Gràcia. Els manifestants han corejat crits de "culpables! culpables!" a mesura que desfilaven davant l'edifici de la Borsa i també han cantat: "Menys policia i més educació".

En veure que no podien accedir a l'edifici de la Borsa, aquest grup d'encaputxats s'ha dirigit a una entitat bancària del Banco Popular que hi ha tot just al costat i a base de pedrades i puntades de peu n'han trencat els vidres de les portes, hi han entrat a dins, n'han trencat els caixers, hi han fet pintades i s'han enfrontat amb els agents de seguretat.

Ha estat en aquest moment quan els Mossos d'Esquadra han decidit carregar i dispersar els manifestants, que han començat a córrer passeig de Gràcia amunt. Posterioment, la policia ha desplegat un cordó policiat al passeig de Gràcia per controlar la situació.

L'entrada de l'entitat bancària, amb els vidres trencats

Així ha quedat la façana del banc

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Pere, BCN, 01/03/2012 - 21:40

Aixo ens passa per tenir una policia molt permissiva.

#11 Josemari Matamoros, Reconstructor de la "Una Grande y Libre", 01/03/2012 - 01:09

Cafres espanyolers que han de desestabilitzar com sigui! diguin el que diguin els abanderats de la falsa democràcia espanyols, que encara és "orgànica"...

#10 Carme, Mollerussa, 29/02/2012 - 23:47

Doncs a mi em sap molt greu pel contenidor, però molt més greu em sap la destrucció de la Sanitat que estan perpetrant els Mas, Camacho, Rajoy

#9 Ramon, Barcelona, 29/02/2012 - 22:28

No fotis que també han apedregat el pis de 500 metres de Jordi Pujol al Passeig de Gràcia?... no res, ho dic perquè és nostre, perquè el paguem nosaltres, i em preocupa molt allò que és de tots.

#6 Joan, Vic, 29/02/2012 - 18:20

Si tingués pasta fugiria corrent a un paradís fiscal o l'enterraria en un lloc segur, tot per no pagar impostos que es gasten a mantenir una maquinària tan inútil com el sistema educatiu. Per què els polítics, de dretes i esquerres, solen portar els fills a universitats privades i si poden als EUA?