Publicitat
Societat · 29 de Juliol de 2020. 16:26h.

Rebolcada judicial

El TSJC revoca la decisió del Govern de tancar cinemes, gimnasos i espais esportius

Rebolcada judicial

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha deixat sense efecte la resolució del Govern que suspenia l'obertura de cinemes, espais esportius i gimnasos i autoritza la reobertura d'aquests espais sempre que es compleixi "amb les mesures sanitàries del Procicat". El Tribunal ha emès sis interlocutòries responent als recursos de diverses associacions.

El TSJC, en canvi, manté el tancament de l'oci nocturn i les restriccions de bars i restaurants, que també havien demanat aixecar les limitacions i ha denegat les mesures cautelars urgents que les associacions de locals d'oci nocturn i bars musicals havien demanat.

Els magistrats han acordat les mesures cautelars sol·licitades pel Gremi de Cinemes de Catalunya i les de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya contra les resolucions de les conselleries de Salut i Interior. El Tribunal, però, denega les mesures demanades per la Federació Catalana de Locals d'Oci Nocturn (Fecalon) i per la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) contra el tancament de bars musicals i discoteques.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Agustino, Barcelona , 30/07/2020 - 09:58

Es que no dan una estos inútiles.

#4 Pere, TABARNIA, 30/07/2020 - 07:58

IDIOTAS !!!!!
Y
Ladrones

#3 Montse Quatre, Barcelona, 29/07/2020 - 19:23

Si aquesta banda de bandarres anessin mai sols, aqui no es podria viure, això seria pitjor que una republica sovietica dels millors temps de l'estalinisme mes radical. Sort tenim que a la mes minima que treuen la poteta dictatorial que porten dins, la Justicia actua. Ara els del cop altre vegada muts i a la gabia, lo que es mereixen

#2 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 29/07/2020 - 19:06

la ignorancia de la Ley no exime de su cumplimiento, y este caso de ignorancia hay para dar y regalar

#1 EduardR, BCN, 29/07/2020 - 16:52

Menos mal que siempre nos queda la justicia.... pq con estos flipados de la Gene, así nos va.