Publicitat
Societat · 23 de Juny de 2020. 12:01h.

Rebrot en una residència de Lleida

Tretze avis i cinc treballadors amb coronavirus

Rebrot en una residència de Lleida

Personal sanitari fa testos en una residència en una foto d'arxiu

Les autoritats sanitàries han detectat un nou brot de coronavirus en una residència de gent gran de Lleida. Són 13 residents i 5 treballadors de la residència Castrillón, a la zona de Ciutat Jardí de la capital del Segrià. Quatre de les persones han hagut de ser ingressades a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

És una residència privada amb 48 places on no s'havia donat cap cas de coronavirus fins ara. Salut va fer proves PCR a usuaris i treballadors després que diverses persones del centre presentessin símptomes compatibles amb el coronavirus.

El Departament de Salut afirma que la situació està "sota control" i ara es treballa per determinar l'origen del brot. Aquest cas es coneix l'endemà que al Segrià s'extremés la vigilància per evitar la transmissió dels brots detectats a les comarques de la Franja.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Barretina a rosca, Black hole, 23/06/2020 - 17:25

España nos mata.

#2 joan, manresa, 23/06/2020 - 17:02

El Casal,17 h..--- Que Deu ens agafi confessats...!! Si Salut diu que tot está controlat...,patirem,tornarem a patir...,i ya no parlen dels altres rebrots a CAT...,parlen dels altres que tenim per Espanya....,pro lo grós vindrà de fora..,sa primat la economia vers la Salut .Fronteres obertes i san tornemi.Are van per la segona tombada.R.I.P....

#1 Agustino, Barcelona, 23/06/2020 - 12:18

Señoras y señores !!!!!!! para Julio y Agosto todo el mundo confinado otra vez. El ser humano no tiene solución.