Publicitat
Societat · 6 de Juliol de 2018. 21:35h.

Recital per la llibertat d'expressió a Brians 2

Els participants han llegit fragments que aborden la defensa dels drets

Recital per la llibertat d'expressió a Brians 2

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana ha celebrat aquest divendres un recital literari a la presó de Brians 2 per reivindicar la llibertat d'expressió. L'acte ha comptat amb la participació de poetes i escriptors com Eduard Carmona, Jordi Martín Lloret, Bel Olid, Marta Pérez Sierra, Sebastià Portell, Jordi Roig Pi, Marta Rovira, Ricard Ruiz Garzón o Ester Xargay.

Els participants al recital han llegit fragments de prosa i poemes propis i d'altres autors, que aborden la llibertat d'expressió i la defensa dels drets individuals i col·lectius. L'esdeveniment, que s'ha dut a terme al teatre del centre penitenciari i ha servit per fer entrega d'un petit lot de llibres a la biblioteca.

L'acte ha estat organitzat per l'AELC, amb la col·laboració del Centre Penitenciari Brians 2, el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes.

Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Mefisto, BARCELONA , 07/07/2018 - 23:36


FA TEMPS QUE HE ARRIBAT A LA CONCLUSIÓ QUE ELS DRETS HUMANS SERVEIXEN PER DEFENSAR TOT EL QUE NO ES POT DEFENSAR AMB CAP ALTRE ARGUMENT, COM ARA EL SUICIDI.

TAMBÉ ELS POBLES SE SUICIDEN.

#2 lepero, Barcelona/Tabarnia, 07/07/2018 - 12:33

¿Y todos estos han vendido alguna vez algún libro no subvencionado?

#1 Veciana, Barcelona, 07/07/2018 - 06:10

Hi han convidat el Pedro Varela?