Publicitat
Societat · 17 d'Agost de 2012. 16:53h.

Reclamen "justícia" per a les 'Pussy Riot' a la Sagrada Família

Una quarentena d'activistes protesten per la sentència de la justícia russa

Reclamen "justícia" per a les 'Pussy Riot' a la Sagrada Família

Activistes a favor de les 'Pussy Riot', a la Sagrada Família

Una quarentena d'activistes de la plataforma Speak up s'han manifestat a favor del grup de música rus Pussy Riot, condemnat per un delicte de gamberrisme motivat per odi religiós.

Els manifestants s'han concentrat davant la Sagrada Família per reclamar "justícia" per a les tres noies, sentenciades aquest divendres per un tribunal rus a dos anys de presó.

Les tres integrants de Pussy Riot van fer una protesta musical a l'altar principal de la catedral ortodoxa de Moscou, per la qual cosa van ser detingudes i ara jutjades.

Els activistes concentrats a la Sagrada Família han cantat i ballat temes del grup, a més de donar una volta al voltant del temple. També duien pancartes amb els lemes "No pasarán" o "Llibertat d'expressió".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 19/08/2012 - 12:09

Estas señoritas no estan merecedimante condenadas por criticar a Putin sino por irrumpir en un recinto religioso para lanzar eslóganes intolerantes e irrespetuosos hacia la religion ortdoxa, en España que hasta han cocinado a Hicham en la tele nos dará lo mismo pero hay paises algo mas serios....

#3 Joan, Mataró, 17/08/2012 - 19:33

que se'n vagin a una Mesquita si tenen collons.

#2 Toni, Barcelona, 17/08/2012 - 18:17

Davant la Sagrada Família? No ho entenc jo, això. No s'haurien de manifestar davant el consulat rus? Què hi té a veure aquí l'església? Deuen ser els mateixos que quan va caure Bankia acampaven a la Caixa. La progressia d'aquest país, ja se sap.

#2.1 Uri, Girona, 18/08/2012 - 10:54

No ho entens home, manifestar-se davant la Sagrada Família queda més "cool" i radikal, més modernet.

#1 amarilis, bcn, 17/08/2012 - 17:36

Vaya porquería de país, con el que nadie se atreve. Ni nos atrevemos con su miserable turismo cargado de billetes manchados de sangre y corrupción. Ni sus maletines de dinero en efectivo para salvar la burbuja inmobiliaria de la costa. Nadie pregunta, nadie molesta a las mafias instaladas aquí...