Publicitat
Societat · 24 de Març de 2010. 15:44h.

Rècord d'incidències

Tercera avaria a Rodalies en tres dies

Rècord d'incidències

El conseller Nadal, en una imatge d'arxiu

Entre les 10.45 i les 11.10 hores, una falta de subministrament elèctric ha interromput la circulació dels serveis de la línies R1 i R4 entre Molins de Rei i Cornellà, provocant retards superiors a l’hora.

Amb objectiu de minimitzar l’afectació al servei els trens de la línia R1 amb origen o destinació Molins de Rei han iniciat o finalitzat el seu recorregut a L’Hospitalet de Llobregat, fins a les 12.00 hores, que han recuperat el seu servei habitual.

D’altra banda, des de les 09.55 hores es circulava en via única per falta de tensió en un tram de 200 m entre Cornellà i Sant Feliu de Llobregat. Per aquesta incidència un tren ha restat detingut a l’alçada de Sant Joan Despí i s’ha enviat un tren per l’altre via per procedir a l’evacuació dels viatgers mitjançant passarel·les d’interconnexió, finalitzant a les 10.40 hores.

Els tècnics desplaçats han localitzats uns elements del sistema  d’electrificació denominats seccionadors que es trobaven oberts. Adif està investigant les causes que han originat aquesta incidència. Pel moment, no es descarta cap hipòtesi.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 24/03/2010 - 18:31

Yo pensaba que con las trasferencias en cercanías, iba a funcionar todo de maravilla. De momento el funcionamiento es más caro, pues hay nuevos cargos, son sus suculentos sueldazos. ¿O se trataba de eso? Sueldazos y colocaciones para los allegados.

#2 lluis, Vilanova, 24/03/2010 - 16:31

Aixo del tris-i-partit es patetic; acceptar un traspas com el de rodalies demostra que no tenen cinc dits de front; es terrible la miseria que ens porten; i el tema seguretat ciutadana que diuen?

#1 Veleidosa, Tarrasa, 24/03/2010 - 16:09

La culpa es de Madrit.Todos a la Plaza de S. Jaime a protestar per dignitat nacional. Ay, no, que ahora son els nostres quienes controlan el chiringuito.Y así todo:Educación, Sanidad, Seguridad, Cultura. Cataluña avanza. En dos años igualaremos al Marroc