Societat · 1 de Març de 2012. 14:10h.

Rectorat 'reokupat'

Els estudiants tornen a instal·lar-se al paranimf de la UB

Rectorat 'reokupat'

Estudiants fent pancartes

Els estudiants que ahir es van tancar al vestíbul del rectorat de la Universitat de Barcelona (UB) han acordat en assemblea romandre a l'edifici davant del possible desallotjament del centre, que el rector -Dídac Ramírez- ha sol·licitat ja als Mossos d'Esquadra.

D'aquesta manera, els universitaris s'exposen a un desallotjament per part de la policia, ja que el mateix rector de la UB l'ha sol·licitat als Mossos d'Esquadra. Els tancats han creat cinc comissions: de difusió, de logística, de cuina, de contingut i una cinquena de poesia en què permanentment es recitaran versos.

Els estudiants consideren l'actuació policial d'ahir "desmesurada i repressiva", i acusen també els mitjans de comunicació de criminalitzar als moviments estudiantils. A la tancada hi han acudit també un parell de professors de la UB, que en mostra de solidaritat amb les protestes universitàries han impartit classes a les escales.

El març del 2009 el rector ja va ordenar desallotjar el centre universitari, després que un grup d'estudiants antibolonya romangués quatre mesos ocupant el rectorat.

pancarta

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 carracuca, barcelona ESPAÑA, 02/03/2012 - 22:01

a última hora se crearon dos comisiones más, la del porreo y la del botellón, que son en las que se encuentran más cómodos todo este tipo de personajes que se declaran estudiantes pero solo son vividores de papá. No tendrán curro, pero seguro que tendrán aparatejos de última generación caros.

#3 Ramon, Barcelona, 02/03/2012 - 18:05

No fotis que al rectorat de l'UB també hi instal.larem una pista de gel del Fomento del Trabajo Nacional de CiU a 6 euros la mitja hora... doncs, au, va ja hi pots enviar els mossos i les mosses.

#2 Joan, Gandesa, 01/03/2012 - 18:58

Mireu bé aquestes cares, d'aquí uns anyets segur que molts d'aquests serán panxagraïdes del PSC

#1 Arnau, Barcelona, 01/03/2012 - 16:53

Doncs que vagi el Rector a fer-los fora...que només creuen en la policia quan els convé...