Publicitat
Societat · 5 de Gener de 2019. 21:07h.

Referència als presos a la cavalcada de TV3

El rei Melcior lamenta que hagi pares lluny dels seus fills per “fidelitat a les seves idees”

Referència als presos a la cavalcada de TV3

El Reis de l'Orient amb l'alcaldessa Núria Lloveras

TV3 ha retransmès la cavalcada dels Reis de l'Orient de Vilanova i la Geltrú, on el rei Melcior ha lamentat que hi hagi pares que aquest 6 de gener estigui lluny dels seus fills per “fidelitat la seves idees”, en referència als polítics independentistes empresonats.

“Cap nen i cap nena s'hauria de quedar sense el seu conte i el petó de bona nit perquè els seus pares o mares siguin lluny d'ells, ja sigui per fidelitat a les seves idees o per necessitats de subsistència”, ha assegurat el rei blanc.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Núria Lloveras, també s'ha referit als polítics presos quan s'ha adreçat als Reis de l'Orient en el seu discurs al final de la cavalcada. Lloveraa els ha demanat que “penseu en les famílies que no podran celebrar plegades aquest dia d'il·lusió”. “Porteu-los sacs d'esperança i tot el nostre escalf”, ha reblat.

Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#32 pepe, andorra, 07/01/2019 - 15:23

hay q ser miserable para meter este comentario por parte de sus majestades los reyes mago de oriente, eso si, cuando los etarras mataban a padres con hijos, estos no decian nada, lo cual a mi entender, les define como lo q son, unos miserables.

#31 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN POBLE QUE FALTA TENIR UN BON AJUNTAMENT FALTA TENIR UNA BONA POLICIA LOCAL FALTA TENIR BONS VEÏNS ALS ES, JA Lo que faltaba fe SERVIR ALS REIS MAGS DEL ORIENT al servei del Govern Català dels Intereso, 06/01/2019 - 19:50

Que raro en estos REYES MAGOS DE ORIENTE ,No diuen res dels molts nens i nenes ,que tenen que pasar la nit de reis i el dia de Reis ALS HOSPITALS Por estar enfermos tenir Cancer i altres maleltias greus DE Ellos no se acuerdan Pocasoltes u falsos .Tambe ja a la carcel altres persones NO Politics que no podran estar tampoc amb els seus fills

#30 Pedro , Almería , 06/01/2019 - 19:23

Yo también me he puesto muy triste al escuchar dicha propaganda política en un acto que debería ser exclusivo para los niños. Ay, Suspiros de España!!

#29 lepero, Barcelona/Tabarnia, 06/01/2019 - 17:50

Hay que hacer méritos, mientras dure el chollo.

#28 Capit@n España, Purgandus populus!!, 06/01/2019 - 16:22

M'ha fet plorar. Buaaaaaaaaa !!!