Publicitat
Societat · 29 de Maig de 2014. 11:21h.

Reforços des de Gràcia

Els antisistema de Sants van rebre suports d'altres barris

Reforços des de Gràcia

La marxa del barri de Gràcias, que va anar a Sants

La concentració convocada pels antisistema en protesta pel tancament de Can Vies a Sants per tercera jornada consecutiva va rebre el suport de diverses marxes que van sortir de diferents barris de Barcelona com el de Gràcia i de ciutats del seu entorn metropolità. 

La plaça de Sants va ser el punt de trobada de concentracions, com les que s'han fet a l'Hospitalet i Cornellà o la unió de les marxes de Ciutat Vella, l'Eixample i Sant Antoni i va reunir uns 2.000 manifestants. 

Només des de Gràcia hi van participar uns 600. Durant el desplaçament, algunes d'aquestes columnes van anar realitzant talls de carrers i destrosses. A la ronda del Guinardó, un d'aquells grups va calar foc a un vehicle de TMB que contenia bidons de gasolina.

Aquestes columnes formaven part de les gairebé 50 convocatòries en suport de Can Vies que es van celebrar ahir per tot Catalunya. A Girona es van reunir 300 persones, mentre que a Lleida i a Tarragona hi va haver un centenar de manifestants a cada ciutat.

La marxa del barri de Gràcies, que va anar a Sants

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 ICV = XIMPLES ÚTILS dels separatistes ........... , ICV = XIMPLES ÚTILS ................, 29/05/2014 - 14:50

1) ERC-CDC-CUP = Separatistes ...

2) XIMPLES ÚTILS = "SUMA'T" - UDC - ICV - PSC (abans) ...

3) unionistes / federalistes / confederalistes = UDC - CIUTADANS - PPC - ICV - PSC ................................. .................................................

#4 ICV = TONTOS ÚTILES de los SEPARATISTAS..........., ICV = TONTOS ÚTILES................, 29/05/2014 - 14:44

1) ERC-CDC-CUP = SEPARATISTAS...

2) TONTOS ÚTILES = "SÚMATE "- UDC - ICV - PSC(antes)...

3) UNIONISTAS / FEDERALISTAS / CONFEDERALISTAS = UDC - CIUTADANS - PPC - ICV - PSC...................................................................................

#3 Papaluna, Barcelona, 29/05/2014 - 12:48

D'on si més no haurien de venir els reforços, excepte d'un altre territori okupa-porrero-perroflauta-anarco? I... perquè s'acarnissen en un barri obrer i menestral en lloc de anar a Pedralbes, Sarrià, Bonanova i demés zones residencials de pisos de un milió d'Euros? Allí és on estan els còmplices!

#2 Guerra Civil, Itaca Vice, 29/05/2014 - 12:45

En el bando Indepe.CAT ha estallado la Guerra Civil. Los aliados Indepes se lían a mamporrazos y cócteles molotov. La Policía (CiU) contra los okupas (CUP,ERC apoyados por Forcades e ICV) batallan por las calles a golpes de porras, escudos, emboscadas y contenedores,maquinaria y mobiliario ardiendo.

#1 egaren?, Terrassa, 29/05/2014 - 11:33

Tranquils ara vindran mes refor?os de Melilla, mes okupas amb preparaci? "universitaria" dels que agrada a aqueta gent tan culta