Publicitat
Societat · 23 de Juny de 2009. 18:10h.

Relleu a l'Abat Oliba

Carlos Pérez, nou rector en substitució de Josep Maria Alsina

Relleu a l'Abat Oliba

Carlos Pérez, en una imatge d'arxiu. (Foto: hazteori.org)

El valencià Carlos Pérez, magistrat i catedràtic de dret penal, és el nou rector de la Universitat Abat Oliba. Segons ha pogut saber e-notícies, el patronat de la universitat va decidir el relleu el passat dissabte. Pérez substitueix en el càrrec Josep Maria Alsina. Aquest dilluns, el canvi va ser comunicat als treballadors de la institució.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Josep T., Barcelona, 24/06/2009 - 21:34

Treballo a Carat amb gent de la UAO acabada de llicenciar, i un company meu a Havas Media igual. Son gent excel·lent, prepara, i gents feixista. Molt catalans, més aviat. Però tots diuen el mateix: els pesa molt que la uni la condueixin els ultres-madrid.

#6 Carles, Barcelona, 24/06/2009 - 21:29

Fa un mes dues famílies benestants de Catalunya es van oferir a pagar el deute que te la universitat amb el CEU de Madrid i a quedarse-la, deslligar-la dEspanya, i fer-la més catalana. El CEU òbviament va rebutjar. Nou rector, però el deute encara hi és.

#5 Joan, Barcelona, 24/06/2009 - 21:19

La UAO et fa fer 4 exàmens per entrar-hi, de 60 alumnes que comencen a primer només n'arriben 20 a quart, gent de TV3 i el mateix cap d'Europa Press en son professors. La universitat és molt bona, però collons, l'acaben de vendre a Madrid.

#4 Andreu, Barcelona, 24/06/2009 - 21:16

L\'Abat la van nombrar fa escassos dies com a millor privada de Catalunya. Sí, de professors i estudiants bons, tots els que vulguis, però l\'Alsina s\'ha carregat tots els catalanistes de la Junta Directiva. En Pérez del Valle ve a acabar la feina

#3 Josep, Barcelona, 24/06/2009 - 21:12

La marxa de gent bona de l'Abat ha estat impressionant mentre Alsina n'ha estat rector. Aquest home estat un peó de Madrid i ha netejat tots els catalinestes que hi va ficar CIU. Gràcies a ell, la universitat te un deute que clama al cel.