Publicitat

El president de la companyia es queixa de que la Generalitat no els dóna "el millor tracte"

Renfe contraataca

Gómez-Pomar, rebent un guardó de la Infanta

El president de Renfe, Julio Gómez-Pomar, en una entrevista a El Periódico, considera que el govern català no dóna "el millor tracte" a la companyia ferroviària i assenyala que "Renfe i la Generalitat han de cooperar".

"No és només una ocurrència meva, ho diuen els acords de traspàs, que estableixen un òrgan mixt en què debatre els temes", afegeix. El president de Renfe considera que "la millor manera de resoldre problemes és resoldre'ls conjuntament. No s'hauria obrir un expedient cada vegada que hi ha una incidència. Això només passa a Catalunya".

"He demanat als serveis jurídics de Renfe que aclareixin què fa la Generalitat habitualment i resulta que, sorprenentment per a nosaltres, només es comporta així amb Renfe. No ha obert cap altre expedient al metro o els autobusos tot i que sumen tres o quatre vagues consecutives", lamenta.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 zener, iiiiiiii, 09/11/2012 - 22:07

Porque hablais en castellano antiguo?

#7 Josep, Barcelona, 09/11/2012 - 17:55

Aquest paio de Madrid deu venir en cotxe a Barcelona, no?.

#6 SOMiSEREM, CALAF, 09/11/2012 - 17:35

Seran barruts,demanen el millor tracte per part de la Generalitat,i als usuaris que els donin "CACA LA VACA",per no dir alguna cosa més grossa. YA N'HI HA PROU.

#5 joan, el masnou, 09/11/2012 - 16:28

Línea mataró blanes des que vaig neixer amb una sola via....línea barcelona vic amb una sola via....aturades, averies, trens no renovats....mai més ben dit a cagar a la via renfe....
independència i canviarem d'operador per fi....

#4 Pep, 08018 BCN, 09/11/2012 - 14:56

Com es nota que Renfe porta aïllada d'Europa 164 anys per culpa de l'ample europeu i no estàn acostumats a donar explicacions. Deixeu que els TGV francesos i altres trens europeus arribin a BCN l'any vinent i ja veuran el que és bo. La Generalitat vol un servei correcte i prou. Res d'especial.