Publicitat
Societat · 10 de Març de 2015. 19:00h.

Rentar la roba és cosa de dones

"Dóna-ho a la teva dona, és feina seva", aconsella una marca d'Indonèsia

Rentar la roba és cosa de dones

Imatge de l'etiqueta

Salvo Sports, una empresa tèxtil que confecciona roba esportiva a Indonèsia, s'ha vist forçada a demanar disculpes per l'etiqueta d'instruccions de rentat que duien els seus productes. El text adverteix clarament que tenir cura de la roba és feina de les dones.

Davant l'allau de piulades a Twitter denunciant i desqualificant l'empresa, els seus dirigents es van justificar pel mateix canal dient que no hi havia cap missatge sexista i que tot és degut a un error d'interpretació: "No hi ha cap intenció d'humiliar la dona".

Queda per saber si la clientela considerarà que el comentari que segueix reforça la justificació o insisteix en l'ofensa: “El missatge és molt simple. En comptes de rentar la peça incorrectament, val més que la donis a la teva dona, que és molt més apta per fer-ho".  

A l'etiqueta es llegeixen les instruccions habituals en aquest tipus de confeccions sobre la conveniència de rentar les peces amb aigua calenta, no barrejar colors, no fer servir determinats lleixius i tenir precaucions respecte a l'assecat i el planxat. Però just a sota, l'etiqueta avisa l'usuari: "I si no, dóna-ho a la teva dona. És feina seva".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#11 JosLU, Barcelona, 12/03/2015 - 22:25

aquesta notícia és de fa 3 anys i la foto també!!! Aneu una mica tard no?

#10 Fernando, Hospitalet, 11/03/2015 - 20:03

Se llama "reparto de funciones" yo lavo la ropa muchas veces, mi señora no arregla el coche ni cambia un enchufe ni por casualidad (menos mal que mi santa no lee e-n, si me lee, no mojo en un mes)

¡Viva Alicante y viva España!

#9 LLUC, MARXEM JA, 11/03/2015 - 08:46

Això us exalta i el maltracte a la dona als països musulmans no

#8 moianes, Moià, 11/03/2015 - 06:18

Sempre serà cosa de dones. Sinó perquè li van posar rentadora a la màquina i no pas rentador en masculí?

#8.1 Adso di Melk, Ègara, 11/03/2015 - 15:08

Perque a lo millor renta "LA" (article femení) ROBA i no "EL" (article masculí) ROBA ...... SO EINSTEIN . Nano.... El teu cervell pertany a la mateixa categoria que la te va comarca..... NO EXISTEIX......

#7 Jeipi, Terrassa, 10/03/2015 - 22:51

Aquesta marca discrimina els solters!

Això sí que s'hauria de denunciar.