Una professora d'ERC no admet "lliçons des de l'habitació del Palace"

Rèplica a  Duran

Duran, a la suite del Palace, en un reportatge d'El País del 15 de juliol del 2010

La futura professora Sílvia Casola ha replicat les declaracions del president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, que ha expressat a Catalunya Ràdio que si deixa la política no es dedicarà a la docència: "de què viuré i de què menjaré? Els pobres professors guanyen poc. No en tindria prou".

En un apunt al seu bloc titulat Carta a en Duran exposa que "avui, com a (futura/proto) professora i com a política -milita a ERC- m’ha ofès profundament, i com jo crec que a molta gent. No li consento que vostè em doni lliçons des de la seva habitació del Palace, ja que no crec que sigui un exemple a seguir en cap aspecte". 

En aquest sentit, li demana que "retiri les seves paraules d’avui, i sobretot que s’aparti ja d’una vegada per totes de la vida pública, deixant pas a la gent que encara creiem en el servei a i per a les persones, que per sort en som moltes".

Casola assenyala que la seva carrera de docent és a canvi "d'un sou precari que amb sort et permet sobreviure, per unes futures places de feina inexistents, sense la possibilitat de contractes alternatius com havia existit fins ara i sense pràcticament cap opció per obtenir finançament futur deixant-nos així una única sortida: marxar fora".

També li recorda que els companys de professió amb plaça fixa "no estan gaire millor que jo, amb sous retallats, càrregues docents i de recerca molt elevades… i la veritat, a vostè poc l’he sentit defensant-nos al Congreso".

"Avui li recordava la Mònica Terribas que és diputat des del 1982 (jo no havia ni nascut!), i encara té la cara dura de dir que no sap com es guanyarà la vida si deixa la política? Ha fet de la política la seva gallina dels ous d’or, i és la gent com vostè la que malmet la imatge de la política, de la gent que ens dediquem a la política sigui al nivell que sigui", conclou.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 Decart, L'Escala, 04/10/2013 - 10:29

Sempre he trobat sospitós que a algú nascut el 1952, en plena dictadura, l'hi posessin el nom de José Antonio.

#26 Carme , Badalona, 03/10/2013 - 19:30

Si Convergència no es treuen de sobre aquest individu perdran totes les eleccions. Jo mateixa no penso votar-los més.

#26.1 Estel, Lleida, 03/10/2013 - 20:11

Ni jo tampoc.

#25 pep, manresa, 03/10/2013 - 13:08


mi PePona Duran va aprendre tot el que sap del seu gran mestre, el M.H. Espanol del Ano durant 23 Anos, Jordi Pujol...

però com no és tan eixerit com ell, no ha tingut Set Magnífics fills que poguessin continuar la gran obra (de les bosses i motxilles) arreu el món.

#23 via fora, Girona, 03/10/2013 - 11:09

señoritooooo Duran, crisi quina crisi !!!!!
El muy hidalgo Don Jose Antonio Duran

#22 es una profesora, vielha, 03/10/2013 - 10:39

o una futura profesora? No entiendo. en cualquier caso, me parece que tiene un poquitin de pelusilla. En el fondo nos tiene envidia a los que podemos alojarnos en el Palace