Publicitat
Societat · 4 d'Agost de 2010. 11:13h.

Rèplica col·lectiva a 'The Economist'

Consideren "inexacte, ofensiu, i fora de lloc" l'article del setmanari britànic

Rèplica col·lectiva a 'The Economist'

Imatge de la web de 'The Economist'

El Col·lectiu Emma ha difós una resposta col·lectiva a l'article 'La terra de la prohibició' que va publicar el setmanari britànic The Economist. En aquesta, s'expressa que "estem totalment en desacord amb l'article. El títol és tendenciós".

"Altres frases que apareixen en l'article, com per exemple, 'què serà el pròxim que prohibirà Catalunya?','els catalans li estan agafant el gust a prohibir qualsevol cosa que els molesti' i 'espasme d'intolerància' són inexactes, ofensiu, i fora de lloc en una publicació de la talla de The Economist", s'expressa en la reposta.

La resposta està signada per Víctor Alexandre, Iñaki Anasagasti, Helena Buffery, Salvador Cardús, Eugeni Casanova, Josep Cruanyes, Francesc de Dalmases, Susan M. DiGiacomo, Henry Ettinghausen, Armand de Fluvià, August Gil Matamala, José Luis de las Heras, Cristina Lagé, J.C. Major, Joan M. Minguet, Pedro Morón de la Fuente, Oriol Pi-Sunyer,Jordi Porta,Francesc Ribera, Isabel-Clara Simó, Toni Strubell,Víctor Terradellas, Josep Maria Terricabras, Colm Toíbín, Quim Torra i Amèlia Trueta.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Pfffff ja ja ja aj pero que lo sois de incautios, bcn, 05/08/2010 - 10:12

un momento... ¿Colm Toibín? pero si es EL REDACTOR IRLANDES DE THE GUARDIAN!!! acabáramos, ahora se aclara todo, un suporter de Emma(nuelle) publicó que prohibiendo los toros CAT. se vengaba de Espanya PILLADOS!! (GOTCHA!!) ja ja (ha ha)

#24 Más catalnes de socarrel, bcn, 05/08/2010 - 10:05

más catalanes de ADN y RH firmantes como: Buffery, DiGiacomo, Ettinghausen, Heras, Morón de la Fuente, Toíbín, Ribera pero claro estos como firman la ortodoxia pues no son ni xarnegus ni guiris ni inmigrantes que no se adaptan ¿eh chiquelines?

#23 The Economist también es un colectivo, bcn, 05/08/2010 - 09:58

el reportaje de The Economist era una RESPUESTA COLECTIVA a la secta Emma(nuelle) iba firmado por un redactor, un fotógrafo, avalado por el cap de redacción, el sindicato, el director, el consejo de administración y los accionistas

#22 Ramon de les olives, Barcelona, 04/08/2010 - 22:05

No deixa de ser ben curiós que la major part dels que signen en aquest col·lectiu viuen de la mamella dels diners públics.

#21 Pere, Sant Pere de Riudebitlles, 04/08/2010 - 20:02

GRÀCIES THE ECONOMIST, PER DIR EL QUE CAP MITJA DE COMUNICACIÓ CATALÀ VENUT A LA SUBVENCIÓ DIU: LA VERITAT DE CATALUNYA.