Publicitat
Societat · 10 de Setembre de 2021. 12:46h.

“Represaliats” rebutgen la medalla del Parlament

Ho consideren una “simple operació estètica”

“Represaliats” rebutgen la medalla del Parlament

Una setantena de persones “represaliades” del procés han signat un manifest en contra de la Medalla d’Honor del Parlament, que titllen de “simple operació estètica”, segons informa l’ACN.

Els signants exigeixen al text -que continua sumant adhesions- que la Generalitat retiri les acusacions contra independentistes, i reclamen canvis al cos dels Mossos. Una de les persones que signa el manifest és Marcel Vivet, condemnat a cinc anys de presó per l’acusació de la Generalitat.El jove independentista ha publicat a Twitter un vídeo on anuncia que ha estat “cridat” a rebre la Medalla, impulsada per la presidenta del Parlament, Laura Borràs: “Jo no hi vaig”. Vivet argumenta que “un gest simbòlic té sentit si les accions l’acompanyen”.

El Parlament atorgarà aquesta tarda la Medalla d’Honor en categoria d’or a les “víctimes de la repressió” en la “causa general” contra l’independentisme. La Mesa va aprovar la decisió durant la reunió de la setmana passada a Tornabous (Urgell), a proposta de Borràs. Els grups d’ERC i la CUP van avalar la iniciativa tot i apuntar-hi discrepàncies.


 

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Risitas, Estremera, 10/09/2021 - 22:29

jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajaja

#10 Tabarnés puro, Barcino, 10/09/2021 - 18:32

¡¡¡Jajajajajajajajajuasjuasjuasjuasjuas!!!
Qué bien hizo Rosa Maria Sardà devolviendo esa medalla cubierta de m..

#9 Marcial Heredia, el circo de la tele, 10/09/2021 - 15:44

Vayan vayan, que la medalla que dan es de oro o eso dicen. Nunca en la historia se ha dado una medalla de oro por tan poca cosa. Aprovechen, están generosos, el Cigala las va a comprar todas.

#7 Res nou, Barcelona, 10/09/2021 - 14:51

El de sempre de tota la vida, el populacho pels carrers a donar la cara i després una medalleta o uns copets a l'esquena pels caps que s'ho miren comodament des del sofà de casa seva

#6 Juan, Barcelona, 10/09/2021 - 14:28

A este chiquillo en la cárcel le harán el amor todos los días