Espanya frega els cinc mil traspassats

Repunt de morts

Fins a 4.858 persones han mort a Espanya, en total, pel coronavirus. D'aquestes, 769 en les últimes 24 hores. Segons les dades fetes públiques pel Ministeri de Sanitat aquest divendres, el nombre total de contagiats és de 64.059 persones. A Itàlia, el dia que hi van haver més morts, van ser 793.

En les últimes 24 hores hi ha hagut més víctimes mortals que un dia abans (de dimecres a dijous van ser 655), però, en canvi, ha baixat el percentatge de noves morts respecte al nombre total de casos. En les últimes 24 hores s'han registrat 7.871 nous contagis. Del total de malalts, 4.265 estan a l'UCI.

D'altra banda, el govern espanyol ha anunciat que agilitzarà els tràmits per regularitzar la situació de 200 professionals sanitaris estrangers perquè puguin incorporar-se a treballar de forma urgent.

Es tracta de metges i infermers que actualment ja viuen a Espanya i que podran començar a treballar aviat per atendre l'emergència sanitària.

El Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions ha iniciat els tràmits per prioritzar els seus expedients administratius, de tal manera que disposin com més aviat millor de l'autorització de residència i treball.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat