Publicitat
Societat · 27 de Març de 2020. 13:47h.

Residències desesperades

Demanen ajut a l'Exèrcit perquè "ningú de la Generalitat els fa cas"

Residències desesperades

Chakir el Homrani, conseller de Treball, amb Quim Torra en roda de premsa (foto: Govern)

Residències de la tercera edat de Catalunya han demanat ajuda a l’Exèrcit per a fer front a la crisi del coronavirus en veure’s desbordades, segons han explicat a e-notícies fonts de l’Estat a Catalunya. La pròpia Generalitat admet que és el sector més vulnerable.

Aquestes fonts expliquen que “les competències de les residències són de la Generalitat i demanen ajuda a la Generalitat”. “El que passa és que hi ha residències que ningú no els fa cas. Tots anem desbordats. Aleshores ens truquen o ens envien correus demanant la intervenció de la UME”, assenyalen.

“Traslladem això a la Generalitat, però hi ha casos molt greus on el que fem es tramitar la informació a la vicepresidència social i estudiem el cas per poder complementar a la Generalitat allà on no arribi”, afegeixen.

La UME ja ha intervingut a diferents residències de Barcelona, Badalona, també a una de la Pobla de Segur i a Olesa de Montserrat.

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#33 Perplex, Barna, 28/03/2020 - 21:03

Després de 30 h de passar-li a la Conselleria una proposta per efectuar un test d'el coronavirus a tots els residents de la residència, Mossèn Vidal i Aunós, la conselleria no ha donat la autorització a la iniciativa. L'empresa que ha de realitzar aquests test, pagats pels familiars; necessita l'autorització de la Conselleria JA . Quina vergony

#32 vicedo, barcelona, 28/03/2020 - 11:28

Semblen el "Duo Sacapuntas", fan riure... i pensar que són els que ens governen, quina por...

#32.1 Aguador, Tarragona, 28/03/2020 - 14:07

Hem de pensar que si són on són és perquè "algú" els ha votat. No hi són per art de màgia. Que gaudeixin del que han votat.

#31 Ojotuerto, Calafell.tab, 28/03/2020 - 07:23

Con esto que escribo, no es un insulto, intento que reaccionen no se soluciona con un Foraster a TV3 Por las residencias y a dormir como un poble elegit. En el interior no creo que hayan muchos colonos mayores en residencias. Que puedo pensar de una gente que con echar la culpa a Espanya ya tienen bastante y a seguir? Mal, y el Hornami no es tonto

#30 Ojotuerto, Calafell.tab, 28/03/2020 - 07:14

A más a más, els Bona catalans pagan el doble. Tan sol no pagan el exercit Espanyol...... Paguen el exercit Marroquíno

#29 atl.lota, pineda, 28/03/2020 - 01:25

La soberbia tiene esto, Primero vi como despreciaban a personas(GC) y ahora leshacen falta. Demasiado orgullo nunca fue bueno, Ya iran aprendiendo,Mientras da pena por lo que nos hacen pasar, El politico debe ser un SERVIDOR del pueblo, no un AGITADOR y con prepotencias, HUMILDAD, Pena del MH TARRADELLAS,que tambien lo despreciaron .