Publicitat
Societat · 4 d'Abril de 2012. 18:45h.

Retards a Rodalies per un tren aturat a l'Arc de Triomf

La circulació de trens entre Torre Baró i plaça de Catalunya sentit l'Hospitalet es troba aturada

Retards a Rodalies per un tren aturat a l'Arc de Triomf

Usuaris de Rodalies, al punt de control de l'estació

Un tren de l'R-1 de Rodalies porta aturat a l'estació d'Arc de Triomf des de les sis de la tarda i està provocant retards de fins a 40 minuts en altres línies en sentit l'Hospitalet. Segons informa el web de Rodalies de la Generalitat, el tren que cobria el trajecte Mataró-l'Hospitalet ha quedat "aturat a l'estació Arc de Triomf per incidència al mateix tren".

Aquesta avaria, que també afecta l'R-4 i l'R-3, ha provocat que "la circulació de trens direcció Hospitalet-Vilafranca-Sant Vicenç de Calders s'efectua desviada per les estacions de Sant Andreu Comtal / Clot-Aragó / Passeig de Gràcia".

A més, la circulació de trens entre Torre Baró i Plaça de Catalunya en sentit l'Hospitalet es troba en aquests moments aturada. Alguns usuaris, mitjançant la xarxa social Twitter han denunciat que porten més de 30 minuts esperant el tren a Plaça de Catalunya i estan "sense informació".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 ramon, barcelona-c, 07/04/2012 - 00:56

L'actitud del poble de Catalunya devant el menyspreu del govern espanyol no te nom ,passivitat ,entreguisme , manca de caracter ,manca d'actitud ,submisió ,esclavisme ,covardia etc .
Sort que cada dia mes CAT està plena de gent que es diuen López ;Garcia , Serrano ,Gimenez etcque son diferents !!

#1 Albert, Barcelona, 05/04/2012 - 09:47

A què esperem a fer una vaga d'ususaris de renfe? Per exemple: El primer divendres de cada mes els usuaris no paguem. Vejam si espavilen. És una vergonya.