Publicitat
Societat · 17 de Gener de 2020. 19:57h.

Retiren una estelada al costat de la policia local

Els agents de Sant Vicenç de Castellet identifiquen els autors

Retiren una estelada al costat de la policia local

Retiren l'estelada de l'ajuntament de Sant Vicenç de Castellet

Un grup que es dedica a retirar simbologia independentista de l’espai públic ha retirat aquesta passada nit una estelada de la façana de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet (Bages). El consistori es troba al costat de l’edifici de la Policia Local.

Els agents policials van identificar als autors de l’acció quan ja se n’anaven després de retirar la bandera, segons han explicat a e-notícies. L’autodenominada ‘Unión de Brigadas’ ha afirmat a twitter que van despenjar l’estelada perquè el consistori no té hissada la bandera espanyola.

“Ja us vam avisar ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. Si no hisseu la bandera nacional, us arrabassarem l’estelada totes les vegades que facin falta”, ha escrit el grup a la xarxa social.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Didac B., Barcelona, 18/01/2020 - 10:16

Veritables herois! I mereixen tot el suport i l'agraiment per la feina que fan. Les institucions han estat vilment segrestades per la banda dels sediciosos que ha ordenat al ramat de fanatics d'embrutar i pervertir amb simbologia partidista el que es de tothom. Mentres no es respecti la neutralitat hi haurà resposta en el nivell que sigui necessari