Publicitat
Societat · 16 d'Abril de 2019. 13:42h.

Retret de la fiscalia a les defenses

"Hi ha preguntes que semblen que estem en un judici contra l'actuació policial"

La fiscal Consuelo Madrigal ha interromput les preguntes de Marina Roig, advocada de Jordi Cuixart, a un agent de la Policia Nacional que va participar en l'operatiu de l1-O a l'Institut Torreforta de Tarragona perquè "hi ha preguntes que sembla que estiguem en un judici contra l'actuació policial". 

- Marina Roig: "No és més cert que no va poder entrar perquè va intentar entrar saltant sobre de la gent trepitjant-la?"

- Consuelo Madrigal: "No es jutja a la Policia i hi ha preguntes que semblen que estem en un judici contra l'actuació policial en compliment d'ordres judicials".

- Marchena: "Intentarem que les preguntes no parteixin de la base del que el lletrat considera ja acreditat ia partir d'aquí intentar creuar els fets que té el lletrat amb el que ha vist el testimoni. Del que es tracta, el he dit abans, és de preguntar-li a l'agent què és el que va veure. Però si nosaltres partim d'una versió, que a més el tribunal ha de donar per provat ... Quan vostè diu 'i va veure a algú que va saltar una barrera', no sabem si és cert o no. el sabrem, però no ho sabem. si vostè ho dóna per provat ia partir d'aquí li fa una pregunta a l'agent doncs, evidentment, està havent-hi dues versions amb el matís que la de l'agent està sota jurament i la seva no. això planteja un problema seriós. per això, des de fa algunes sessions estic intentant, encara que veig que sense èxit, que les preguntes no parteixin de la base d'una versió que es dóna ja per absolutament acreditada. Si us plau, preguntem no prenent com a referència en la interrogació una cosa que vostè dóna per provat. ¿D'acord? "

- Marina Roig: Intentava repreguntar sobre una afirmació que havia fet el testimoni respecte a l'actuació de l'agent. Segueixo l'interrogatori, senyoria.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Cata...queee, Montcada i Reixac, 16/04/2019 - 19:39

Los defensores dan nauseas..resulta que los mossos con Trapero al frente se inhiben ¡¡¡Trapero realiza meritos en Cadaques con la ideologa Pilááá y el Fugao¡¡¡ahora resulta que los de la CUPANC y CDR son unos benditos¡¡...el de La Garriga un tontin...el Salvadó el de las tetas grosudas un pichabrava...

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 16/04/2019 - 14:17

Poques coses hi ha que els hi faci mes mal als nois del roc a la faixa que la transmissio sencera i en directe del judici, sense les paternalistes i protectores interferencies dels amics de TV3

I al vespre podreu veure com al cabaret del Grasset us explicaran perque el vostres sentits us han enganyat i que es el que realment heu vist i escoltat