Publicitat

Ciutadans qüestionen la gestió de l'alcalde de Lleida

Retrets a Pueyo

Un grup de persones han increpat l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, en sortir de la roda de premsa d'aquest diumenge a la tarda, en la que s'ha anunciat el confinament total de Lleida i set municipis més del Segrià.

Dues persones li han recriminat "que no hagi defensat Lleida" i li han manifestat que se sentien decebuts. "Les decisions de Salut i d'Interior no les pot prendre un alcalde", ha al·legat el paer en cap de la capital del Segrià.

Un ciutadà li ha recordat que "vostè, com alcalde, a final de mes cobrarà igual" i li ha exposat que "molts comerciants, restauradors i moltes empreses de Lleida moriran per la vostra culpa". "No per la meva culpa", ha replicat l'alcalde. "Doncs dimiteix i fes cua l'atur", li han exigit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Petete, Blanes, 14/07/2020 - 11:38

Esta emergencia sanitaria, social y económica ha puesto sobre la mesa la incompetencia palmaria de la mayoría de la clase política, ya a a nivel municipal, autonómica o estatal. Llegan al cargo, pasan por el sin pena ni gloria (la verdadera gestión la sustentan los funcionarios y los técnicos) y si pasa algo, no tienen ni idea de que hacer.

#3 chiquitorrr, Barcelona, 13/07/2020 - 14:17

"No pueyo, no pueyo..."

#2 Torental, Torrecilla, 13/07/2020 - 13:52

Hacer cua en el paro??? Pero si no saben hacer otra cosa.
Tenemos q naturalizar el insulto

#2.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 13/07/2020 - 14:31

No seas malo. Cuenta la leyenda que una vez vieron a un ex-politico procesista trabajando. Pero seguramente será eso, una leyenda.

#1 arm, FIGUERES, 13/07/2020 - 13:46

els hi tornaran dir que l independencia es la sol.lucio de tot, i una inmensa majoria s´ho tornara a creure, no hi ha sol.lució,