Publicitat
Societat · 9 d'Abril de 2009. 18:13h.

Revenja de la Policia contra els Mossos?

Un inspector del cos català, imputat en relació amb un cas de prostitució

Revenja de la Policia contra els Mossos?

Els responsables polítics de les policies espanyola i catalana, Rubalcaba i Saura, amb Montilla

La imputació judicial d'un inspector dels Mossos d'Esquadra després d'una investigació realitzada pel Cuerpo Nacional de Policía sobre un local dedicat a la prostitució a Sant Antoni de Calonge, ha despertat en ambients policials catalans la possibilitat que pugui tractar-se d'una revenja de la policia espanyola pels casos dels prostíbuls Saratoga i Riviera, que han investigat els Mossos i que ha esquitxat càrrecs i agents del Cuerpo Nacional de Policía.

El jutge del jutjat d'instrucció número 2 de Sant Feliu de Guíxols ha imputat un delicte relacionat amb la prostitució al comandament dels Mossos d'Esquadra Francisco J. que tenia llogat un pis a Sant Antoni de Calonge utilitzat per proxenetes. El policia ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar aquest dijous davant del jutge, que li imputa un delicte pel benefici econòmic que presumptivament obtenia de l'activitat il·lícita que es desenvolupava a la casa.

La direcció general de la Policia catalana ha emès un comunicat per remarcar que l'agent "no ha estat detingut en cap moment", i assegura que "la situació actual del funcionari policial és d'imputat sense que s'hagin decretat per part del jutge mesures cautelars contra ell". També remarca que el mosso és "copropietari de l'immoble" però no "del negoci que s'hi duia a terme". S'afegeix que els Mossos d'Esquadra han anunciat que mantenen "oberta una informació reservada sobre aquests fets", que és el pas previ a un expedient disciplinari, paral·lel a la investigació judicial.

La Jefatura Superior de Policia de Cataluña va informar el passat dilluns en una nota de premsa de la detenció de tres persones presumptivament dedicades a l'explotació sexual de dones estrangeres, dos de la cuales "dirigien i controlaven el negoci" i que ja han ingressat a presó per ordre del jutge.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Fran, Llinars, 14/04/2009 - 18:18

Aixi q quan son policies nacionals son delinquents,q ho son, i quan son Mossos es q es Espanya o la serva poli s´ha venjat.Aqui es demostra el grau de malatia que pateix al societat catalanista.

#10 adox, barcelona, 11/04/2009 - 17:46

Si tenemos una policía moderna, catalana, y por desgracia en el caso que nos ocupa si fuera a la inversa no tengan duda que el agente de policía lo hubiera detenido los mossos y condenado antes que el Tribunal...Cosas de la inmadurez profesional.

#9 Anna, Tarrega, 11/04/2009 - 13:04

mossos PUTEROS?
Déu meu Déu meu!

#8 pol, bcn, 10/04/2009 - 18:23

uyssss quan poli fatxa espanyol amagat aqui,pobrets els van fotre fora i no soporten que ara almenys tenim una policia moderna amb els seus defectes si pero que ni de lluny son com eren ells..imputar a una persona per un lloguer em sembla una bestiessa,

#7 david, matadepera, 10/04/2009 - 11:50

Gracias Sulfuro por escribir lo que todos pensamos...toda la purria espanyola en los Mossos deberia ser depurada,,,