Publicitat
Societat · 5 de Juliol de 2019. 08:27h.

Revenja per un intent de violació

Quatre agredits en l'assalt al centre de menes del Masnou

Revenja per un intent de violació

La tensió ha esclatat aquest dijous al vespre davant l'Ajuntament del Masnou, al Maresme, entre els veïns contraris als menors estrangers tutelats al municipi i d'altres que defensen el col·lectiu. Hi ha hagut enfrontaments que han acabat amb quatre ferits lleus.

Els incidents van començar a les portes de l'Ajuntament i van acabar al centre on viuen els menors. Després de la manifestació, un grup va irrompre al centre on hi ha els menors i van agredir diversos joves. Hi ha quatre persones ferides lleus, dos menors i dos adults.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha emès un comunicat condemnant els fets. Parla d'"atac violent" per part d'un "grup organitzat". La Generalitat demana a la justícia que actui "amb la màxima contundència davant d'aquest tipus d'actituds de tanta gravetat i que no s'han de tornar a repetir".

El departament ha explicat que el del Masnou és un centre d'emergència, amb 50 places per a menors sota protecció de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA). Va obrir el mes de setembre de 2018.
 
El conflicte arrenca per l'intent de violació, la matinada de dissabte, d'una noia veïna del poble. Hi ha un menor tutelat detingut per aquests fets. La Fiscalia de Menors va imposar com a mesura cautelar tres mesos d'ingrés en règim tancat al presumpte autor dels fets.

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#34 turuta, Barcelona, 06/07/2019 - 10:42

L'odi als menors immigrants? No és odi el gamberrisme, robatoris i violacions d'alguns d'aquests?

#33 Francesc Caixa, Bcn, 05/07/2019 - 21:48

Racisbarnia,la xusma de Catalunya

#32 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 05/07/2019 - 18:17

A la Gene le consta un 20% de MENAs delincuentes. Sumemos un porcentaje similar de cuando se salen con la suya sin que la administración llegue siquiera a enterarse (o querer enterarse) y ya estamos rondando o superando el 50%. Seguramente muchos inician su carrera delictiva tras ser informados de las "ventajas" que les ofrece la Ley del Menor.

#31 Victor, Barna, 05/07/2019 - 16:11

La Generalitat demana a la justícia que actui "amb la màxima contundència davant d'aquest tipus d'actituds de tanta gravetat i que no s'han de tornar a repetir" , VULL VEURE LA MATEIXA CONTUNDÈNCIA RECLAMANT JUSTICIA PER LA NENA VIOLADA

#30 Xisxes, Barcelona, 05/07/2019 - 16:04

Si algún día se consigue la independencia de España,cosa que dudo, luego se tendrá que luchar para independizarse de África.