Publicitat
Societat · 19 de Juny de 2008. 21:15h.

Revolta popular contra Renfe

Un grup de passatgers ocupa la via a Montcada i impedeix la circulació de tres línies de Rodalies

Revolta popular contra Renfe

Els passatgers esperen a l'estació de Plaça Catalunya

Un grup de passatgers de Rodalies de Renfe que feia el trajecte entre Barcelona i Puigcerdà ha ocupat la via a l'estació de Montcada-Bifurcació i ha impedit la circulació dels trens de tres línies, la de Vic, la de Manresa i la de Cerdanyola. La protesta s'ha iniciat quan han obligat els passatgers ha fer un transbordament en aquesta estació, per l'avaria de l'aire condicionat del tren en el que viatjaven. Els afectats també es queixen del retard de més de mitja hora que acumulava el viatge des de l'estació de la Plaça Catalunya de Barcelona. Aquesta és la segona revolta popular contra Renfe, ja que fa uns mesos un grup de passatgers van ocupar la via de l'estació de Martorell com a protesta pels problemes a Rodalies. Amb tot això, encara no s'ha produït el traspàs de Rodalies a la Generalitat, tal i com va prometre el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Pell de Cabra (Igualada), Igualada, 25/06/2008 - 08:00

Apa catalans aneu votan a un xava com a president, aixi ens va. Si en montilla tingues una mica de dignitat ja ho hagues solventat, ja fa massa que dura aquest cuento. I DESPRES DIUEN QUE HEM D'UTILITZAR EL TRANSPORT PUBLIC. JUA JUA JUA

#17 TomaHawk, Illes Formigues, 20/06/2008 - 20:21

De que us queixeu? No es lo que va escollir la voluntat del poble? O es que no ho sabieu a l´hora d´anar a votar? No us ho va dir la premsa "llepatraserus" catalana? Si al final el Losantos tindrà raó

#16 Victòria, Vilassar, 20/06/2008 - 18:00

No hi res a fer. El que passa a RENFE seria un escàndol a qualsevol país del primer món, però aquí no. Si no hi ha un pla premeditat per ensorrar el país, no puc entendre tanta desídia. S'ha d'esperar que hi hagi alguna desgràcia per posar-hi remei?

#15 A., Barcelona, 20/06/2008 - 16:28

El mateix de sempre. Només hi ha dos coses que es poden fer amb els serveis o empreses públiques: eliminar als que no serveixen o privatitzar-los. En el cas de RENFE és ho segon.

#14 Núria, Barcelona, 20/06/2008 - 12:15

Segiu votant PSOE, mireu que bé que ens va!