Publicitat
Societat · 7 de Juny de 2012. 09:48h.

Ribó admet ara que viatja amb la seva cap de gabinet

El síndic creu que la informació d''El Mundo' és un atac contra Catalunya

Ribó admet ara que viatja amb la seva cap de gabinet

Ribó, durant l'entrevista

El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, ha admès que la seva cap de gabinet, Judith Macaya, "m'acompanya en la majoria de viatges de l'Institut Internacional de l'Ombudsman (IIO)", ja que ella és la cap de secretariat del IIO d'Europa que està a Barcelona.

A la compareixença d'ahir dimecres inicialment va negar que viatgés amb ella. Quan e-notícies li ho va preguntar va dir que "no", tot i que després va puntualitzar que "en els viatges que vaig com a IIO hi va la cap de secretariat de IIO d'Europa que està a Barcelona".

Ribó considera que la informació que ha publicat El Mundo sobre els seus viatges "no és notícia" perquè "està a les memòries" de la institució. En una entrevista al programa 8aldia de 8tv, ha manifestat que "El Mundo és un diari que ha reclamant més d'una vegada que s'ha de reformar la Constitució i suprimir les autonomies" i ha afegit que "a alguns els pot molestar que el que en diuen 'càrrec regional' sigui president dels Ombudsman de tot Europa".

En aquest sentit, Ribó ha lamentat que "alguns mitjans estan interessats en no donar claredat i transparència sobre les decisions reals i el rendiment de comptes com quan hi ha un president del CGPJ que no ret comptes i se'l tapa, o com quan hi ha institucions molt importants que no reten comptes i se'ls amaga".

És per això que no entén com "els qui estem donant comptes dia a dia i estem exigint i que tothom vagi en aquesta direcció i a més ho fem des d'un àmbit que sembla ser que no té consideració internacional molestem".

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#40 Pere, Oliva, 11/06/2012 - 23:14

L'habitació dobla costa el mateix que l'individual, en temps de crisi, aixó s'hauria de mirar, i estalviar els diners d'una cambra.

#39 Potaroig, Tàrrega, 08/06/2012 - 20:12

Simplement, venint l'informació de "el Mundo" em crec la versió del Sr. Ribó.
Salut.
Jordi Potaroig
#LaRojaMeLaTraeFloja
#novullpagar

#39.1 Pikel, Getafe, 11/06/2012 - 13:33

A mi MeLaSudaLaBlauGrana

#38 joan, barcelona, 08/06/2012 - 10:33

ja esta be de carrecsxollo, que el pais necesita gent que trevalli diriem en el produeix i no en coses inutils i simboliques.

#37 Tito, Bcn, 08/06/2012 - 00:43

Pero aquest comunista no te vergonya? I es diuen desquerres. Com es que encara es sindic? No entenc.

#36 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 08/06/2012 - 00:36

¡Con lo bien que se pasa viajando por el mundo en buena compañía y con todo pagado! Comprendo que el Síndic de Greuges se sienta molesto con los que, como X. Rius, le hacen preguntas retorcidas y capciosas. Tendrá que recurrir al Defensor del Pueblo para que le defienda contra tanto agravio.