Publicitat
Societat · 6 de Juliol de 2016. 14:09h.

Ribó aprofita la crisi de Vueling per demanar el traspàs del Prat

Malgrat que la culpa del desgavell és de la companyia

Ribó aprofita la crisi de Vueling per demanar el traspàs del Prat

Ribó

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha aprofitat la crisi de Vueling per demanar el traspàs de l’Aeroport del Prat, malgrat que ni des del propi Govern s’ha volgut responsabilitzar l’administració estatal dels fets dels darrers dies.

Tot i això, Ribó considera que “seria el moment” de fer el traspàs, atès que “la societat catalana està absolutament petrificada”. “No és de rebut que el 2016 la gestió de tots els aeroports es concentrin a Aena”, ha denunciat, a més de sentenciar que “no és funcional”.

“Hi ha una empresa espanyola que gestiona l’aeroport més gran d’Europa i que acaba d’aconseguir la gestió d’un aeroport important dels Estats Units”, ha comparat, per tot seguit considerar que “és una anacronisme el sistema aeroportuari que tenim aquí”.

Preguntat per e-notícies sobre si la crisi de la companyia és culpa d’Aena, el Síndic ha contestat que “Vueling opera en un aeroport i aquest aeroport té unes deficiències que es podrien gestionar molt millor amb un sistema tan homologable com el que hi ha a la majoria d’aeroports internacionals”.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#29 cesc, Badalona, 07/07/2016 - 09:58

Ho tens clar. L'aeroport no el gestionarem nosaltres fins que siguem independents i, tú, Ribó, hi has estat sempre en contra. Doncs així no diguis tonteries que pel que cobres ja hauries de saber que el que demanes és impossible, en part, per que els teus amics d'ICV d'oposen a la independència.

#28 fart d´en Ribó, Reus, 07/07/2016 - 09:49

Ribó fas fàstic a les rates. Fot el camp d´una vegada, PARASIT !!!!

#27 Barcelona, Barcelona, 07/07/2016 - 00:41

Sindic de Greuges, un altre endollat en un altre organisme carísim que serveix tant com l'Oficina Antifrau catalana, es ha dir per a res...

#26 Wikicensura, Vic , 07/07/2016 - 00:20

Vaya boutade.
Porque no pide la competencia de la NASA?.

#25 Pepon, Bcn, 06/07/2016 - 22:55

Este pájaro es el claro ejemplo de la mafia nacionalista agrupada en torno al PUC, Partit Unic Catalanista.