Publicitat
Societat · 8 de Juny de 2012. 13:27h.

Ribó fa el que criticava a Pujol

Lamentava que involucrés Catalunya en una qüestió personal però ara al·lega que els seus viatges representen "el país amb la senyera"

Ribó fa el que criticava a Pujol

Rafael Ribó, en una imatge d'arxiu

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha tingut la mateixa actitud que va criticar del president Jordi Pujol quan l'any 1986 va referir-se a Banca Catalana en la clausura de la festa anual de Convergència Democràtica (CDC). El llavors secretari del PSUC va subratllar que Pujol no podia involucrar Catalunya en una qüestió particular com la petició de processament i que calia "posar fi a aquesta manipulació de Catalunya".

Ribó va desqualificar llavors la frase pronunciada per Pujol "la mentida no guanya mai", la postura d'aquest, que va descriure com "la tàctica de l'estruç", és criticable des del punt de vista de conseller d'un banc la gestió "va ser nefasta" i des de la seva qualitat de president de la Generalitat.

Però després que El Mundo donés a conèixer que el Síndic havia fet una cinquantena de viatges en dos anys, Ribó va utilitzar el mateix argument que l'expresident i va manifestar que aquest mig centenar de desplaçaments han estat d'utilitat per fomentar "l'aprenentatge, les activitats d'intercanvi, la tasca de lideratge i de representació del país amb la senyera".

A més, en una entrevista a 8aldia de 8tv va vincular la informació sobre els seus viatges amb un atac contra Catalunya. En aquest sentit, va expressar que "El Mundo és un diari que ha reclamant més d'una vegada que s'ha de reformar la Constitució i suprimir les autonomies". Finalment, va afegir que "a alguns els pot molestar que el que en diuen 'càrrec regional' sigui president dels Ombudsman de tot Europa".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#21 Mercè, Barcelona, 11/06/2012 - 14:51

Els comunistes haurien de ser prohibits i empresonats! Visca Catalunya!

#20 Joanet, Bcn, 09/06/2012 - 14:53

I que DIU lHerrera? Demanem comissio dinvestigacio Camats?

#19 Jordi, Barcelona, 09/06/2012 - 13:12

La única diferència entre Rafael Ribo i Juan Carlos és el que el primer es un comunista reciclat, bé un stalinista que s'amaga de ser-ho i el segon un borbó que no s'amaga. Però pel que fa a disfrutar de la parella sexual són el mateix que paguin els pringants/des ciutadans/nes. Corruptes !

#16 Kropotkin, Vic, 09/06/2012 - 08:57

Que bien viven los "patriotas" en Cataluña...

#15 Boig de la muntanyeta, Tarragona, 09/06/2012 - 01:32

Home, si el problema, a més dels brutals 50 viatges en 2 anys és si va no amb la seva Cap de Gabinet. Podria explicitar el número de viatges que ha fet sense ella als darrers dos anys. Ah! i aquests són viatges internacionals. Quants n'ha fet per Espanya en el mateix període? S'ha de tenir cara !!!!