Publicitat
Societat · 13 d'Agost de 2013. 15:23h.

Ribó haurà de donar explicacions al Parlament

CiU i ERC forcen la seva compareixença per explicar l'informe sobre malnutrició infantil

Ribó haurà de donar explicacions al Parlament

Ribó, en una foto d'arxiu

El síndic de greuges, Rafael Ribó, compareixerà al Parlament el dijous dia 29 per explicar el seu informe sobre malnutrició infantil, que xifra en 50.000 els nens i nenes catalans tenen privacions alimentàries fruit de la pobresa de les seves famílies.

El Govern i el seu soci, ERC, han sol·licitat la seva compareixença perquè veuen prioritari que el síndic Rafel Ribó s'expliqui en seu parlamentària abans de decidir altres compareixences.

La resta de grups han criticat durament la pinça entre CiU i Esquerra per evitar -diuen- la compareixença dels consellers d'Economia, Benestar i Educació per parlar sobre les mesures que fa el govern per combatre la malnutrició.

D'altra banda, el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, compareixerà per presentar la pròrroga dels pressupostos. També ho farà el conseller de Territori, Santi Vila, arran de les impugnacions contra la privatització de l'empresa Aigües Ter-Llobregat.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#14 trucafort, olot, 15/08/2013 - 22:29

Les mómies als meseus i no a fer de síndic de greuges.Prou de mamar de la mamella pública anys i anys.
Lluny d'espanya si viu millor. Visca Catalunya independent.

#13 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL , 14/08/2013 - 09:15

Si no es pasa Gana a Catalunya ¿Per qué molts Catalans busquen menjar als contenidors de Basura ? Es la triste realitat que treuen les televicions Españoles y Catalanes JA Malnutricio Infantil hi sa de dir molesti aquí molesti Si TE PICA AJOS COMES .Ribó sabia lo que deia PROU Pasa gana

#12 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 14/08/2013 - 09:08

Rafael Ribó diu lo ques una realitat aCatalunya es passa GANA es pasa FAM ja una prova la que cada dia moltes persones busquen Menjar als Contenidors de basura de molts Supermercats Aixo aquesta fotografía va sortir als diaris de tot el Món y televicions la veritat ja no la poden amagar

#11 33, Catalunya, 14/08/2013 - 08:18

Podria explicar la malnutrició dels seus amics comunistes de la URSS que cada dia feien cua per comprar menjar i cada dia a un menjar diferent.
Als Jocs de Moscú'80, van voler amagar les cues de gent per recullir menjar...
Ribó, plega ja i ves a Vladivostok.

#10 Xevier, Girona, 14/08/2013 - 03:31

A què esperen CiU i ERC per fotra a la cua del INEM aquest dinosaure i vividor de la política d'IC-Verds...!!!