Publicitat

Mantindrà la setmana blanca enguany malgrat haver anunciat que la suprimiria

Rigau rectifica

Irene Rigau

El Govern mantindrà al final la setmana blanca, segons ha reconegut la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, en una entrevista a El Periódico. La consellera havia anunciat fa un aprell de setmanes que l'Executiu eliminaria la setmana blanca "aquest mateix curs".

"Hi ha una ordre de calendari. I el que està vigent, és vigent. Aquest curs no hi haurà canvis, la setmana blanca es mantindrà. Si un centre té problemes per poder fer-la, podem parlar-ne", diu la consellera ara.

Pel que fa a la sisena hora, assenyala que "haurem de veure si és sostenible la sisena hora en tots els centres, si determinats centres tenen més necessitat que altres per raons socioeconòmiques i si la sisena hora ha de tenir un caràcter més lectiu en uns o de mera atenció en altres, i adaptar-la a les disponibilitats del sistema".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ramon, Barcelona, 12/01/2011 - 14:55

Apa, mestres, a canviar la consigna de la vostra sectorial armacristos s'ha dit. Ara la protesta ja no serà per treure la setmana blanca sinó per mantenir-la. Odio tant Espanya que desitjaria que tingués mestres com els catalans.

#2 Ramon, Berga, 12/01/2011 - 13:43

Irene, en poques dies portes moltes equivocacions.. De veritat que em sap molt greu, perque fins ara n'hi havia un que feia el pallasso continuament i s'equivocava dia darrera dia modificant coses que funcionaven.

#1 asesnsio, bcn, 12/01/2011 - 12:06

Quantes rectificacions i promeses electorals no complertes portem ja? Eren 100 dies o 100 hores, per quantificar i qualificar la tasca desenvolupada? Per que d'aqui a 100 dies ho hauran capgirat tot. No ens avorrirem, no...