Societat · 17 de Juny de 2020. 19:21h.

"Rivera pot tornar"

Álex Sàlmon, periodista: "Amb una altra formació"

"Rivera pot tornar"

El periodista Àlex Sàlmon ha apuntat que és "quasi segur" que l'exlíder de Ciutadans, Albert Rivera torni a la política però "amb una altra formació". Sàlmon, que ha concedit una entrevista aquest dimecres a e-notícies, ha apuntat que Rivera "té sang de polític", que hi ha gent que li ha demanat que torni a la política i que "pot reaparèixer". "En els pròxims anys podem veure a Rivera tornant a la política amb una altra formació política" ha dit.

"Ara no, perquè està envoltat d'un món diferent, però gairebé segur que el veurem tornant a la política amb una altra formació política" ha assenyalat Sàlmon. "Jo diria que ell té sang de polític, des que comença a la universitat és un home de debat" ha explicat, recalcant que "Rivera pot reaparèixer, hi ha qui li diu que torni a aparèixer, però no amb Ciutadans, seria amb una altra formació".

Sàlmon, que ha treballat periodísticament la formació taronja i que ja va publicar 'El enigma Ciutadans: Un misterio político al descubierto' l'any 2006, també apunta en l'entrevista que Rivera "es va creure que podria ser el president del Govern substituint a Rajoy, a Sánchez o a qui fos, i es va equivocar". "En un determinat moment van convèncer a Albert Rivera que el sorpasso amb el PP era possible i aquell jo diria que va ser l'error d'aquesta formació i de Rivera" ha explicat.

El periodista ha indicat que veu "malament" el futur del partit a Catalunya, malgrat que aprecia "ganes de canviar". Segons Sàlmon, "la sensació del militant i del simpatitzant de Ciutadans és que en un moment donat se'n van anar a Madrid i van abandonar Catalunya, i això els va crear neguit".

L'autor de 'El enigma Ciutadans: Un misterio político al descubierto' també ha explicat que hi ha una certa distància ideològica entre Arrimadas i Rivera. "Hi ha certa llunyania des del punt de vista ideològic i polític entre Arrimadas i Rivera", i ha posat com a exemple que "quan Juan Carlos Girauta i Carina Mejías se'n van anar del partit després del pacte d'Arrimadas amb Sánchez, jo sé i ho vaig escriure en un article a La Vanguardia que Albert Rivera va trucar a Carina Mejías per desitja-li sort".

foo.jpg

Sàlmon també ha considerat "un error gravíssim" no presentar presidenta de la Generalitat a Arrimadas. "Crec que van cometre un error gravíssim que és no presentar presidenta de la Generalitat a Inés Arrimadas, i no per guanyar o perdre, sinó perquè poder fer un discurs amb intencions t'obliga a evidenciar un programa electoral" ha explicat. Va ser una oportunitat perduda d'Arrimadas per formular un discurs d'investidura" ha dit.

Alex Sàlmon (Barcelona 1962) és periodista, membre de l'equip fundacional d'El Mundo. Director de El Mundo a Barcelona i col·labora amb La Vanguardia.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#31 Juan Jose García, Cunit, 20/06/2020 - 20:19

Volver? A donde? A una sociedad que ya no está? A un partido que ya no existirá? No creo en los viajes en el tiempo.Es imposible volver a casi todo.No volveremos a 1980 ni a 2017.Flotamos en el espacio sin
conexión con la nave nodriza.

#30 despertaferro, L´H capital de TABARNIA, 19/06/2020 - 14:07

Mejor que ese traidor, mentiroso, charlatán, vende patrias no vuelva lo dice un ex votante y militante de Ciutadans al que engaño como un chino, También es verdad que como se vive en Madrid para un no de la secta lazi no tiene nada que ver con vivir en la Dinamarca del sur, aquí tenia escoltas hasta en la sopa y lo digo por gente muy cercana a él.

#29 Hostilio Mancino, BARCELONA, 18/06/2020 - 16:57

Sólo lo veo de vuelta en el PP que es su opción natural. Y le voté varias veces, creyendo que era de centro, pero es de derechas, no me engañará otra vez.

#28 Neferu, Barcelona, 18/06/2020 - 13:37

Por mi puede volver todas las veces que quiera. Me defraudó una vez, pero ninguna más. Antes voto a Pacma, o nulo.

#27 }}}27}}}NOU~CAMP}}}VISIT~BCN~VISIT~SPAIN}}}SPAIN~AWAITS~YOU}}}ESPAÑA~TE~ESPERA}}}, =E=ESPAÑA= 17 regiones autónomas con diversas características TURÍSTICAS =ESPAÑA=E=, 18/06/2020 - 13:18

-Spain update day '72'-
-Spain awaits you-
-Spain Speaks-

-Spain update day '72'-
tells tourist industry
to prepare
for both
local and
international tourists.
}}}27}}}
ESPAÑA le comunica
a la
'Industria·del·Turismo'
que prepare con
DESTINO=ESPAÑA
a los turistas
nacionales
e internacionales.
}}}27}}}