Publicitat
Societat · 20 d'Octubre de 2011. 13:55h.

Robatori de motos a plena llum del dia

Una furgoneta se les endú de la Diagonal

Un ciutadà lector de webpolicial va gravar el furt de la seva moto Yamaha T-Max davant de la seu del RACC. A les imatges es pot veure que el vehicle utilitzat en el delicte és una Mercedes Vitto, blanca amb calques d'una empresa de cuina, robada a Badalona a l'Agost, segons informa el lector, amb matrícula B-2347-SG.

Passat un mes, el dia 6 d'octubre el mateix vehicle va robar dues motos més de treballadors del RACC amb el mateix vehicle i modus operandi. El mateix vehicle estaria implicat en altres robatoris de motos a la seu del RACC, el passat dia 6 d'octubre, així com altres vehicles al Barcelonès i al Maresme.

Segons informa el web, la víctima d'aquest cas, té casualment un amic a qui li han robat també la seva a Mataró, amb la mateixa furgoneta. Els fets han estat denunciats a la Policia de la Generalitat, i així mateix publicats a Internet a la pàgina.

Imatge del robatori
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#7 Yan, BADALONA, 25/10/2011 - 18:31

Al que afirma que son castellanoparlantes los que han robado la moto,solo decile que si se acuerda de FELIX MILLET...este es Sevillano..no?? y al periodico..o mejor dicho,al que a dejado que salga este comentario de este señor...YA TE VALE !!
un saludo a la gente normal!!

#6 jordi, Barcelona, 25/10/2011 - 13:20

Si bien siempre hemos tenido delincuentes, eran nuestros delincuentes y teniamos que asumirlo, el caso es que ahora nuestra fama de justicia tiernay buenas instalaciones penitenciarias hacen muy atractivo nuestro pais, pienso que si son extranjeros hay que deportarlos sin mas y sin posible retorno

#5 Jose maria Nogues Navarro, Barcelona, 21/10/2011 - 15:10

En Ronda General Mitre con Balmes, me robaron la SH 125 color marron el miercoles pasado dia festivo. No se si podria obtener las camaras de trafico de mitre balmes porque se en que franja horaria se produjo el robo. Sabeis si hay alguna posibilidad de obtener esas grabaciones?

#5.1 Eduard, Barcelona, 01/12/2011 - 03:32

Hola Jose Maria, les poques opcions que tens és al fer la denuncia dir-ho als Mossos, per que visionin les imatges i anar-los darrere per què el robatori no caigui en un calaix. De totes maneres et recomano que si ja has comprat moto nova la protegeixis amb un localitzador GPS/GSM www.motosegura.cat

#4 bert, bcn, 21/10/2011 - 13:59

Ja ho sabeu, el proper 20N hi ha eleccions. Si volem solucionar el monstruos problema de la delinqüència, només votar partits que proposin la reforma del Codi Penal i la repatriació dels delinqüents estrangers.

#3 Kropotkin, Vic, 20/10/2011 - 18:16

Esto es algún subvencionado por el régimen al que han comunicado que este choriceo no puede durar mucho y está explorando nuevas formas de vida fuera de las subvenciones. Por supuesto en cosas que no tenagn que ver con trabajar...

#3.1 Lop, Vic, 21/10/2011 - 08:04

Mi jugo els dos ous que són castellanoparlants, dels teus.