Publicitat
Societat · 16 de Juny de 2022. 11:08h.

Robatori multicultural a Lloret

Un diputat de Vox denuncia una “una ‘manada’ de magrebins”

Robatori multicultural a Lloret

Un grup de joves despullen un home a terra, el colpegen sense parar diverses vegades, davant dels crits d'una dona. Els fets han passat a Lloret de Mar, a Girona, segons informa Antena 3.

El diputat de Vox, Alberto Tarradas, ha assegurat a twitter que “una ‘manada’ de magrebins assalta una família que sortia a sopar a Lloret de Mar. No són com nosaltres, no volen ser com nosaltres. No els volem aquí”.

Les imatges han provocat moltes crítiques a les xarxes socials tant per la passivitat dels vianants que no fan res per ajudar la parella com de la persona que grava.

Al vídeo es pot veure com la dona intenta apartar els nois perquè no segueixin pegant l'home, però no ho aconsegueix.

Al primer moment del vídeo, també es pot veure com agredeixen un altre home. No obstant això i a diferència de l'anterior, aquest queda a terra, mentre els joves es dirigeixen cap a l'altre. La dona queda apartada, mentre intenta evitar-ho.

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#38 no soy nadie, barcelona, 17/06/2022 - 08:40

Son sus costumbres y se han de respetar

#36 manu21, moncul, 17/06/2022 - 07:55

No sólo son magrebíes, sino que hablan un francés perfecto y llaman al que está en el suelo hijo de puta y dame tu bolsa, cataluña recupera la chusma de francia porque saben que en cataluña todo está permitido

#35 Rebel in the FDG, PALAMORTS, Catallufa., 17/06/2022 - 07:47

Donç ja cal que s' apretin els matxos a segons quins pobles de la Costa Brava Centre aquest estiu... Sobretot en un, en que la setmana entrant, celebra la seva "Festa Major", i que aquesta l' han convertit en un culte al alcoholisme, la berreria i la bruticia, i que dona peu a que bandes d' aquestes vinguin a fer-se la seva pròpia de festa major.

#34 La Victima, LLoret de Mar, 16/06/2022 - 22:49

La policia local es dedica a perseguir les infraccions de trànsit i poc mes , i els Mossos son practicament inexistents. Inoperatus, Testimonials. Hi han traficants els quals gairebe tothom sap a ho que es dediquen des de fa anys, i tots ells tant panxos, como Pedro por su casa.

#32 Capit@n España, Purgandus populus!!, 16/06/2022 - 21:39

Hehehehehehehehe......

¿lo digo o no lo digo?.....¿lo digo o no lo digo?

Va, .............lo digo:

" Sobretot no hem de caure a la islamofobieeeee"

#32.1 Joe, Tarragona , 16/06/2022 - 22:52

Jajajaja,muy bueno!.