Publicitat

Roben material confiscat a la família Pujol quan l'anaven a retornar

Robatori sospitós

Els ordinadors i telèfons mòbils de la família Pujol que estaven en mans de l’Audiencia Nacional (AN) espanyola van ser robats fa gairebé un any, segons ha avançat La Sexta, per uns assaltants que van atracar la furgoneta de repartiment que els transportava a Barcelona per lliurar-los als advocats de la defensa i encara no han estat localitzats.

El robatori de la furgoneta, ocorregut el 23 de novembre de l’any passat, va ser denunciat davant la policia per l’empresa MRW, que havia estat contractada pels advocats dels Pujol per portar de Madrid a Barcelona el material informàtic que des del 2014 era a l’Audiència Nacional.

Els assaltants es van emportar tots els ordinadors, telèfons mòbils, llapis de memòria i dispositius informàtics que havien estat confiscats en els registres ordenats per l’Audiència Nacional als domicilis i oficines de la família Pujol, en el marc de la investigació que dirigia el jutge José de la Mata sobre l’origen de la seva fortuna oculta.

La denúncia pel robatori de la furgoneta, que segons la denúncia va ser perpetrat per quatre persones pistola en mà, va recaure en un jutjat d’instrucció de Madrid, que va obrir una investigació que fins ara no ha permès identificar els assaltants ni ha donat cap altre resultat.

Segons ha detallat la cadena, els assaltants van creuar un tot terreny davant la furgoneta de MRW, van rebentar una de les finestretes del vehicle i, després d’obligar el conductor a baixar del mateix, van fugir amb tots dos automòbils.

El material confiscat als Pujol havia de ser lliurat a les oficines dels seus advocats –Cristóbal Martell, Albert Carillo i Xavier Melero-, una vegada el jutge va donar per tancada la instrucció de la causa i va acordar processar la família de l’expresident de la Generalitat pels delictes d’associació il·lícita i blanqueig de capitals, entre d’altres.

Per aquest cas, que està pendent de judici, la Fiscalia demana nou anys de presó per a l’expresident de la Generalitat i sol·licita penes per als seus set fills que oscil·len entre els 8 i els 29 anys de presó, la més alta per al primogènit, Jordi Pujol Ferrusola.

 

- Bizum: 600.43.49.84
- Patreon: https://www.patreon.com/xriusenoticies
- Tienda online: https://xavierrius.myspreadshop.es/

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 SOY MATÍAS/ME GUSTAN LAS TÍAS, TABARNIA, 12/11/2021 - 11:53

3) que haya hecho la justicia corresponden a lo que había en móviles/PCs?

Respuesta: no se puede saber porque falta el original....

Esto es otra muestra la corrupción escandalosa en la que estamos.

VEAN ESTE VIDEO: http://lnnk.in/h6bW

Nadie le contradice, nadie hizo nada.... todos a callar.

Sr. Rius ¿No podría hablar con los abog

#13 SOY MATÍAS/ME GUSTAN LAS TÍAS, TABARNIA, 12/11/2021 - 11:32

2) no se investiga. Sólo por eso.

¿Este robo es "sospechoso"?

Fíjense bien:

- No se investiga el caso (o se retraaaaasa)
- No se da a conocer el robo (hace ya un año)
- Los abogados de Pujolone tampoco lo dan a conocer cuando se supone que la información robada les era entregada para su defensa

¿Cómo se puede estar seguro de que

#12 SOY MATÍAS/ME GUSTAN LAS TÍAS, TABARNIA, 12/11/2021 - 11:28

1) Lo de los Pujolone es un escándalo que muestra lo mal que está la democracia, no ya en Cat, sino en toda España

Se manoseó la justicia para no condenarle en Banca Catalana ¡Hace ya 40 años!

Durante todo este tiempo SE LES HA PERMITIDO ROBAR. Robar a manos llenas pues se habla de MILES DE MILLONES DE EUROS. No se sabe de forma exacta porq

#11 Albert, BCN, 12/11/2021 - 09:54

Las cloacas de la degenaralitat

#10 Die Frage, Chez Titole, 12/11/2021 - 09:18

Segur que els assaltants portàven màscares amb la cara del Nixon, oi?,