Societat · 5 de Novembre de 2017. 16:38h.

Roben en una comissaria dels Mossos

Les dependències de la Jonquera es queden sense cap agent mentre realitzen el patrullatge ordinari

Roben en una comissaria dels Mossos

Comissaria dels Mossos d'Esquadra a la Jonquera (foto: SAP)

El Sindicat de Autònom de Policia ha denunciat que aquest dissabte van entrar a robar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Jonquera degut a “les males condicions de seguretat”, segons han informat en un comunicat.

El SAP ha explicat que “un home va 'rebentar' la porta de la comissaria i va estar aproximadament uns 30 minuts circulant lliurament per la comissaria”, un espai en el que hi ha “armes, substàncies estupefaents comissades, armariets personals”, entre d'altres coses.

El sindicat policial atribueix el robatori al “baix nivell” de protecció de les dependències policials de la Jonquera, que “es deixa sense cap agent del CME a la comissaria mentre estan realitzant el patrullatge ordinari”. “És quan la vigilància de l’edifici es controla des de les càmeres de la comissaria de Figueres, que està a uns 30 minuts de distància”, afegeix.

El Sindicat Autònom de Policia critica que l’edifici és “un mòdul prefabricat” amb mesures de seguretat “gairebé inexistents”. Una situació que qualifiquen de “molt greu”, especialment quan Catalunya es troba “en nivell quatre antiterrorista”.

6 Comentaris

Publicitat
#6 Montserrat, Barcelona, 06/11/2017 - 15:56

Una mostra mes de la inutilitat d'aquest personal...com aquella vegada que van xocar contra un cotxe d'un particular i aquest els hi va demanar la documentació per fer "el parte" i els inutils no la portaven!! S'imagina algu que li hagues passat si condueixes sense papers? Com enyorem a la Guardia Civil! aquells son professionals de debó

#5 Manu Kopenawa, Barcelona Española, 06/11/2017 - 13:23

Imagino que la Guardia Civil debe estar encima de ese "robo" el cual pudiera ser un intento de deshacerse de documentos, grabaciones, ordenes y actuaciones, en fin pruebas del intento de toma de control de las fronteras por parte de Mossos, cuando se declarara la republica del fiasco. Jejeje menudo robo mas sospechoso.

#4 botifler1914, SInitaca, 06/11/2017 - 11:18

Y eso que esta en la frontera de la Repudica...

#3 Henry Mancini, La Junquera, 05/11/2017 - 19:14

Han pensat de fitxar l'Inspector Clouzot?, aixó potser ha estat cosa de la Pantrera Rosa.

#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo., 05/11/2017 - 17:41

Es de coña, ¿y los jefes de éstos dicen que han proclamado la república catalana? No es república, es un circo. Va, haced las cosas seriamente y presentad denuncia en el cuartel de la Guardia Civil.