Publicitat
Societat · 30 de Març de 2020. 20:41h.

Robles descarta aldarulls

"No tinc motius per pensar que pugui haver-hi cap desestabilització"

Robles descarta aldarulls

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha descartat episodis de desestabilització greus per la presència de l'Exèrcit en tasques de seguretat durant durant la roda de premsa que ha ofert aquest dilluns.

"No tinc motius per pensar que pugui haver-hi cap desestabilització, tot el contrari, la feina que s'està fent amb l'entrega dels Cossos de seguretat de l'Estat i de les Forces armades ajudarà a fer que tots puguem avançar en la lluita contra aquesta pandèmia" ha manifestat la ministra.

La cap de la cartera de Defensa ha indicat que "estem tots abocats amb la lluita contra el virus. Aquesta és la principal preocupació i la principal ocupació. No contemplo un altre escenari diferent" ha dit.

"M'uneixo al que deia el ministre Ábalos: governar és prendre decisions, fer-ho amb sentit de la responsabilitat" ha afirmat. Robles ha traslladat a la població "una crida a la solidaritat a tothom, a què tothom ajudi".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pere Calvet, Vilanova i la geltru, 31/03/2020 - 01:35

En el sur de Italia ya hay asaltos a supers y veréis lo que pasará aquí en cuanto el 10 de abril ya sea por falta de manos para tramitar los Ertes o por falta de cash, o mejor dicho por ambas cosas la gente no tenga dinero para ir al supermercado. Por no hablar de los 13 días de trabajo de marzo que las empresas no han podido generar el cash tampoc

#1 iñigo, castello, 31/03/2020 - 00:47

Estas cosas pueden cambiar de la noche a la mañana. Si, como dice Feijoo, el botón de "pausa" de convierte en botón de "apagado definitivo", podemos tener un escenario muy complicado en unos meses. Ojalá todo vaya bien... a pesar de lo mal que va ahora.