Societat · 18 d'Agost de 2022. 17:48h.

Rodalies recupera el servei entre Rubí i Castellbisbal

Després de quatre mesos interrompuda per les obres del Corredor Mediterrani

Rodalies recupera el servei entre Rubí i Castellbisbal

Renfe reobrirà el servei de la línia R8 entre Rubí i Castellbisbal (Barcelona) a partir d'aquest dissabte, 20 d'agost, segons han informat aquest dijous. La línia es trobava interrompuda des de l'abril per les obres del Corredor Mediterrani.

Tanmateix, el servei només tornarà a la normalitat fins a Castellbisbal, per tant, els usuaris que vulguin arribar fins a Martorell ho hauran de continuar fent amb el servei alternatiu per carretera habilitat.

92674-aa.jpg

A més, amb motiu de l'avanç de la nova fase en les obres del Corredor Mediterrani, aquest cap de setmana alguns trens de la línia R4 veuran afectada la seva circulació entre Martorell i Castellbisbal. Concretament, un tren divendres i dos dissabte i diumenge finalitzaran el trajecte a Castellbisbal i s'habilitarà un transport alternatiu per carretera per arribar fins a Martorell.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marc de Vich, Vich, 18/08/2022 - 20:23

La famosa línea circular, con muy pocas paradas, para que fuese rapidito, las de interconexión quizás: Sagrera, Mollet con R3, R4 y línea Girona Francia, aeropuerto SBD, UAB, SQGAT con Ferrocaras, Castellbisbal, aeropuerto BCN, Sants, Plaza Catalunya, Sagrera, rapidito a 160Km/h, unos 30 min cada vuelta, slots libres que dejan trenes otras líneas

#1 Marc de Vich, Vich, 18/08/2022 - 20:10

Esta línea si tuviera un poco de más propaganda sería de las más utilizadas, ya que recorre los dos Valleses y un tramo del Baix Llobregar, adentrándose en el Penedes, sólo hay que potenciar las líneas radiales que van a BCN o hacia las comarcas, Manresa, Lleida, Tour de Carol, Andorra, Girona, Francia, lo tiene todo, le faltan aeropuertos SBD/B