Publicitat
Societat · 20 de Març de 2021. 16:39h.

Romanesos explotaven romaneses

Una operació policial allibera 18 dones

Romanesos explotaven romaneses

Una operació conjunta d'agents dels Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i de la policia de Romania ha desarticulat a Girona una organització criminal internacional d'origen romanès dedicada al tràfic de dones per a la seva explotació sexual. L'operació ha permès alliberar 18 dones, 7 a Espanya i 11 a Romania i hi ha 19 persones detingudes.

L'entramat tenia ramificacions al Regne Unit, Dinamarca i Alemanya, on es prostituïa les dones que, en alguns casos, "marcaven" amb tatuatges. A Catalunya, el dispositiu policial s'ha centrat a l'Alt Empordà i la Selva.

La investigació duta a terme per un equip conjunt de Mossos d'Esquadra i Policia Nacional va determinar la presència d'una organització criminal d'origen romanès assentada a la demarcació de Girona que pretenia monopolitzar el negoci de la prostitució de carrer a les zones de l'Alt Empordà i La Selva mitjançant "la violència i la intimidació contra altres dones i proxenetes de la zona" amb l'objectiu d'expulsar-los o bé per obtenir un pagament per poder continuar treballant.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#6 Tabarnés puro, Barcino, 21/03/2021 - 05:58

Pues aquí los catalazis explotan a los catalanes desde tiempos inmemoriales. Estamos al mismo nivel, la Rumanía o la Transilvania con sus chupasangres de Occidente.

#4 Ramon, Figueres, 20/03/2021 - 21:12

¿ La rumanita del Puigdemont no estara implicada no ?

#1 Marcial, Santa Coloma, 20/03/2021 - 17:39

En Girona. Una organización criminal internacional de origen rumano dedicada al tráfico de mujeres. Rumanas en girona. Algo tendrá que decir en apoyo la primera dama virtual catalana, la de los seis mil pavos mensuales, por lo que le toca con sus compatriotas. O su cónyuge.