Publicitat
Societat · 14 de Juny de 2018. 13:26h.

"Rufián, varietat xarnego"

L'empresari denunciat per Puigdemont també promociona "l'escumós d'Andalusia"

"Rufián, varietat xarnego"

Imatge del vídeo

L'empresari malagueny, Alberto González López, propietari de l'e-commerc Pig Demont -la imatge de marca té la caricatura d'un porc amb cabells negres i ulleres, un look que recorda el de Carles Puigdemont- també promociona un escumós amb el nom "Rufián, variedad charnego".

El vídeo promocional de l'escumós mostra una parella que va a visitar un sacerdot per casar-se en una ermita i l'informen que volen "brindar a la porta amb el millor cava cava". "Cava, no. Cava, no", li contesta el sacerdot, que els hi ofereix una alternativa: "Rufián, varietat xarnego. L'escumós d'Andalusia".

L'advocat de Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, va impugnar ja fa uns mesos la marca davant l'Oficina Espanyola de Patents i Marques, que va acceptar la queixa i ara s'ha de pronunciar sobre les al·legacions que ha presentat l'empresari andalús.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo, 14/06/2018 - 20:37

Es lo que tiene hacer de criado del catalanismo burgués, encima le desprecian con adjetivos racistas..., y que sepas Rufian que lo de "charnego" es un invento del racismo al que sirves, y que utilizan precisamente para menospreciar a individuos como tú.
Lo digo, porque aquí el diputado, según sus speechs parlamentarios, ni siquiera lo sabe.

#6 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 14/06/2018 - 17:47

Li enviarè unes quantes caixes a l´abat de Montserrat però estic segura que no es pot comparar amb la ratàfia que preniem de jovenets a l´esplai.

#5 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España. , 14/06/2018 - 16:58

Los separatas siempre se han tomado su repugnante y asquerosa ideología muy en serio, combatirla con humor es el mejor antídoto. Nada mejor que rediculizar a estos racistas que se piensan que el mundo los mira.

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 14/06/2018 - 16:24

Es veia venir. Amb el Fary va pasar el mateix.

Pel talent no hi ha fronteres

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 14/06/2018 - 14:55

Un altre Valtonyc.

Ja vec jo aquest pobre home refugiantse a la startup Espai LLiure de Brusse.l.les. Alla no son molt primirats amb l´enginy i la creativitat

Ho arrepleguen tot