Publicitat
Societat · 26 de Setembre de 2013. 19:36h.

"Saca la guarra que llevas dentro"

L'anunci del Festival Eròtic de Barcelona desferma la polèmica

El vídeo promocional del Festival Eròtic de Barcelona ha provocat tota mena de reaccions a les xarxes socials, des dels que ho consideren una genialitat fins a aquells que veuen discriminació sexista en l'anunci. En aquest apareix una noia jove que va a degustar una hamburguesa des d'un mirador de la part alta de la capital catalana.

Just abans de dinar, la noia obre l'entrepà, i després aclarir-se la gola, deixa caure una escopinada a l'hamburguesa, per a continuació degustar-la satisfeta. A continuació, un missatge anima: "Saca la guarra que llevas dentro". El vídeo ha estat dirigit per Carles Valdés.

Entre els elogis que ha rebut l'anunci, es troben els de l'actor porno català Nacho Vidal, que ho troba "brutal". No obstant això, la majoria consideren que el vídeo "portarà cua" i auguren que la reacció d'organitzacions feministes pot portar a la seva retirada.

Imatge del vídeo
Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#29 jusepet, bcn, 28/09/2013 - 22:14

a mi me la posa bastant tiesa!

#28 luigi longo, bcn, 28/09/2013 - 18:17

Francamente, me esperaba una cosa mejor. Siempre sueño con un vídeo de la Forcadell haciendo un estriptis integral al compás de los segadors en una versión tipo bolero romántico. Ella se quita sus prendas íntimas (estrelladas por supuesto) mientras yo me derrito de pasión nacionalista.

#27 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL , 27/09/2013 - 23:15

La Propaganda vol dir en el Sexe la dona com més guarra sigui més disfrutara , pero nomes guarra fem el amor .No tot el dia je je UNA Dona Guarra al sexe es molt neta tot el dia he te cultura i estudis En el Sexe disfrutes més amb una dona guarra que amb una que no hu es

#26 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 27/09/2013 - 23:10

La millor propaganda per el Festival Eròtic de Barcelona es fantástica la propaganda Com diría aquel .NO importa parlim bé ho malament de mi lo important es que parlim de mi Pues parlaran molt del Festival Feina ben feta se aconsegueix lo ques volia fer cridar molt la atenció

#25 Gerard, Barna, 27/09/2013 - 22:07

Actualment qualsevol cosa desferma la polèmica, excepte aquelles que realment ens haurien d'indignar.