Publicitat
Societat · 15 de Febrer de 2020. 11:39h.

S'acaba la paciència

Veïns de la Meridiana "farts" després de 124 dies amb talls de trànsit

S'acaba la paciència

Veïns afectats pels talls diaris en la circulació a l'Avinguda Meridiana s'han apropat a la paradeta que Impulso Ciudadano i S'ha Acabat han muntat a l'esplanada entre Meridiana i Fabra i Puig per recollir signatures per denunciar els perjudicis que ocasiona el bloqueig de la via. Alguns d'aquests veïns han explicat a e-notícies el seu malestar amb aquesta acció, que es repeteix des de fa mesos: "Estem en contra del tall de la Meridiana", "estem farts d'aquesta protesta" han denunciat.

Sara, veïna i botiguera de la zona, considera que els manifestants "no respecten les persones, volem un espai lliure, estem molt farts els veïns, no podem circular ni amb vehicles ni com a vianants, ens ha baixat la clientela a la botiga" ha lamentat.

Una altra veïna de la zona, la Lourdes, ha afirmat que "estic farta d'aquesta protesta, això és intolerable, em pren els meus drets com a ciutadans, em perjudica en la circulació al meu barri, la recollida de signatures va tard".

Glòria ha titllat el comportament de les administracions amb la protesta de "passivitat". "A la nit, quan sopem, ens entra el fum a la cuina, són uns intolerants i uns feixistes, ens han apuntat amb làser, se'n foten de la Policia, això ja és intolerable" ha apuntat.

whatsapp-image-2020-02-15-at-11.39.15-1.jpeg

Els comerciants es queixen d'una caiguda de la facturació d'entre el 20 i el 40% pel tall diari a l'avinguda Meridiana de Barcelona, que ja acumula més de 100 dies. Per tot plegat, tant l'Associació de Comerciants Fabra Centre i com Barcelona Comerç, que aplega comerciants de tota la ciutat, demanen que s'aturin les protestes.

Impulso Ciudadano i S'ha Acabat han posat en marxa la campanya "Meridiana, Via libre" en la qual han recollit més de 1000 signatures per denunciar el "bloqueig" circulatori provocat per les concentracions independentistes a l'avinguda Meridiana i "el silenci de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona" davant d'aquests fets.

Jordi Navarro, president de l'Associació de Comerciants Fabra Centre, diu que a les botigues no hi entren clients a les tardes coincidint amb les manifestacions. Segons Navarro, han detectat una pèrdua de clients que es desplaçaven fins a aquesta zona amb cotxe i que, d'ençà dels talls, eviten fer-ho. Diu el president que hi ha alguns comerciants ja han abaixat la persiana i d'altres es plantegen tancar més d'hora la botiga.

whatsapp-image-2020-02-15-at-11.39.15.jpeg

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 neferu, Barcelona, 16/02/2020 - 20:35

A estos pijos fascistas no se les ocurrirá cortar el P. de gracia, nooo, esos son barrios donde vive la burguesía catalana. Ellos se atreven a cortar la Meridiana por ser un barrio de trabajadores. ¡¡ No quiero pensar la que se montaría si los contrarios cortásemos cualquier calle de los burgueses indepen!!!

#12 Una vergüenza , Barcelona , 15/02/2020 - 23:41

Por desgracia a esta gente les han dejado solos.En manos de maleantes independentistas.

#11 Ojotuerto, Calafell.tab, 15/02/2020 - 23:34

La degradaciòn de la burguesìa nacionalista, situando "su"guerra en la periferia. Con la de obra de Casals, y centres joves municipales, mientras cierran lìneas de F P. La cortan G U y Mossos. Estas son las cosas: buscan un muerto, si es de la Meri. Perfecto. A favor o en contra? Les servirà igual. Una Vergüenza, la Catalunya gamberra

#10 Pronóstico reservado, Barcelona, 15/02/2020 - 22:59

Es tracta dels districtes de Sant Andreu i Nous Barris, districtes que no acostuma a trepitjar la casta casposa catalana, tant se'ls en fot el que passi a la Barcelona Nord. Per tant, ni Aj.ni govern, ténen ni la valentia "no fós que els tildessin de fatxes", ni la més mínima voluntat de desallotjar la Meridiana. Los unos por los otros...........

#9 Marc, Barcelona, 15/02/2020 - 20:39

Se tendría que llevar a los tribunales al ayuntamiento y a la generalitat.