Publicitat
Societat · 21 de Febrer de 2020. 21:33h.

S'acosta el coronavirus

Més de 35.000 persones confinades a Itàlia

S'acosta el coronavirus

La consellera de Salut, Alba Vergés

L'expansió del coronavirus per Europa s'ha incrementat amb 16 nous casos d'infectats per aquest patogen a Itàlia durant aquest divendres, essent un total de 18 les persones infectades. Les autoritats italianes han confinat unes 35.000 persones que pertanyen a 10 poblacions de la zona, ubicada al nord d'Itàlia, que no podran sortir de casa durant una setmana per precaució.

El Govern regional també ha tancat escoles, edificis administratius i restaurants i ha prohibit els esdeveniments públics o esportius durant una setmana en aquestes 10 localitats. Un total de 14 infectats pel Covid-19 s'han produït a la regió de la Llombardia i dos al Vèneto. Les localitats afectades pel confinament són Codogno, Casalpusterlengo, Maleo, Fombio, Somaglia, San Fiorano, Castiglione d'Adda, Bertonico, Castelgerundo i Terranova dei Passerini.

La conselleria de Sanitat de la regió de Lombardia també ha anunciat que s'han posat a 250 persones que hagin pogut estar en contacte amb els infectats en quarantena i se'ls hi està realitzant tot un seguit de proves mèdiques per descartar l'afectació pel virus. No es descarta que la llista de gent en quarantena s'incrementi en les pròximes hores.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 Benet , Barcelona, 24/02/2020 - 16:59

Lamentablement aqui tenim el Lazivirus que es molt pitjor, perque els portadors son aquesta colla de bandarres que han segrestat les institucions per fer les seves bacanals mentals i de retruc desprestigiar la societat catalana fins a limits inimaginables. El portador del virus va ser el tal Mas Gavarró que encara te escoltes, i cotxe oficial!

#8 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 24/02/2020 - 15:55

Aquesta dona va pel bon camí.En fi,no és fàcil desempallegar-se de segles d´opressió tèxtil.

#7 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , LA CONSELLERA DE SANITAT , LA COSA NO ESTA PAR A ELLA PRESUMIR DE BONITOS PECHOS SI NO DE SOLU, 22/02/2020 - 20:13

4 ) Esta Consellera de Sanitat me recorda a MAZINGUER PITS FORA ¿ Que queria le miraran los pechos o la escucharan a ella ? No se puede critica r algu per dir lo ques veu a l a foto TE Molts Pits Bestida bien deu tenir un bonito escote Algu que esta en un Carrec de importancia no tindria que bestir asi .

#6 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , EL CORONAVIRUS NO ENTIENDE DE FRONTERAS LAS PASARA TODAS POR TIERRA MAR O AIRE , 22/02/2020 - 19:31

En Barcelona estan tranquilos los que cierran PARAN LA MERDIANA Seguro impiden tambien llegue el CORONAVIRUS a BARCELONA . Era normal quel Coronavirus llegara a Europa y tendremos mas muertes y mas conta jiados .Hay que hacerse a la idea Mientras salgan personas de Xina queriendo o sin querer trasmitiran la enfermedad ..

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 22/02/2020 - 19:26

Si les supines ignorancies i incompetencies d´aquesta llumenera ja son torbadores per se, jo de vosaltres, i amb aquesta dona al front, començaria a resar el que en sapiga i el que no anar pensat en emigrar rapidament cap aquell pais innombrable.